Lazolina61 yok kardesim hala meneger mod ta sectigim takimin stadi yok.. digerleri hepsi var ama benim kendi stadim yok :(
BLACK EAGLE5 arkadaşlar valla bende yama çok güzel çalışıyor lütfen tekrar deneyin ayrıca manager modda bile düzgün çalışıyor belki ekran kartlarınız uygun değildir yada ykleme yaparken bişeyi yanlış yapıyorsunuzdur açıklamalrı dikaktli okuyup son güncellenmiş yamayı yükleyin ok iyi oyunlar
best_rapper arkadaşlar evet yama süper,,bence siz bişeyleri yanlış yapıyosunuz..bence bidaha deneyin..bide benim verdiğim değill,,black eagle5 kardeşimizin verdiği yamayı yükleyin onda hiç sorun...hepinize iyi oyunlar....
best_rapper ne demek black eagle5 kardeşim sen benim sorunumu çözdün tabiiki yanında olucam...arkadaşlar bu arada şunu yapmayı unutmayın eğer kadrolar gözükmezse ana menüde "team menagement" bölümünden "reset my squads"(en altta) yı seçip "orginal my squads" a basın.kadrolar gözükecektir sorun kalkacaktır...bide bu uygulamayı her giriste yapmamak icin "team squads" tan mesela bjk deki nobre yi yedeklere alın
ekcako Orjinal Mesajı Yazan: BLACK EAGLE5 http://rapidshare.com/files/60670761/tsl_tum_stadyumlar.rar AÇIKLAMA Fifa 08'e hiç bir stadyumu silmeden 15 adet Türkiye stadyumu ekleyen yama. Menejer modda tüm Türk takımları maçlarını kendi stadlarında yapacak. Ayrıca oyuna Santiago Barnebeu stadı da eklenmiştir Kurulum Notları :Yamayı kurduğunuzda kayıtlı oyunlarınız silinecektir. Yükleme yapmadan önce "FIFA 08\data\cmn" içindeki "fifa.db" dosyasının yedeğini alınız şayet stadyumları silme isterseniz yediğini aldığınız "fifa.db" dosyasını "FIFA 08\data\cmn" içine kopyalayınız Yükleme: dosyaları "FIFA 08" klasörüne açınız Stadlar : Ali Sami Yen Stadyumu Ankara 19 Mayıs Stadyumu Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu Avni Aker Stadyumu Bursa Atatürk Stadyumu Denizli Atatürk Stadyumu İnönü Stadyumu(Çizen : Suat Çağdaş) Kayseri Atatürk Stadyumu Saracoğlu Stadyumu Sivas 4 Eylül Stadyumu Rize Atatürk Stadyumu Manisa 19 Mayıs Stadyumu Konya Atatürk Stadyumu İzmir Atatürk Stadyumu Atatürk Olimpiyat Stadyumu BU YAMANIN EN SON HALİDİR GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR 15 ADET TSL STADYUMU VE BARNEBAU STADYUMU VARDIR.KESİNLİKLE SORUNSUZDUR KURUP RAHATLIKLA OYNAYABİLİRSİNİZ İYİ OYUNLAR... Kesinlik bu yama calısıyor sadece saveli oyununuzu oynuyamazsınız o kadar. Saol BLACK EAGLE5
BLACK EAGLE5 arkadaşlar önemli değil önemli olan FİFA08 oyunumuzu en gerçekçi ve en keyifli şekilde oynayabilmektir.İyi oyunlar...
barisalkis12 Arkadaslar bu loadingde atiyo kadrolar gozukmuyo yardimmmmm edinnnnnnnn oynayamiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
BLACK EAGLE5 arkadaşlar yamayı yükleme yapmadan önce C:\Documents and Settings\Belgelerim\FIFA 08\D. My Squads klasörünü silmeyi untmayın çünkü kadrolar gözükmez.Bu klasörü sildiktan sonra yamayı gönül rahatlığıyla yükleyip oynayabilirsiniz ok
cangele9 bende fifa08 yok bayramda alıcamda şimdiden hazırlık olsun diye indirdim demoyada kurdum 5-6 stad felan demoya uyuyor özellikle inönü
barisalkis12 Orjinal Mesajı Yazan: BLACK EAGLE5 arkadaşlar yamayı yükleme yapmadan önce C:\Documents and Settings\Belgelerim\FIFA 08\D. My Squads klasörünü silmeyi untmayın çünkü kadrolar gözükmez.Bu klasörü sildiktan sonra yamayı gönül rahatlığıyla yükleyip oynayabilirsiniz ok Kardes ben D. My Squads i yamayi yukledikten sonra sildim yanin senin yazini gorunce.Olmadi, sanirim yuklemede yanlis birsey yaptim arkadaslar resimler fln anlatsaniz ya da kendi orjinal data upload edebilirmisinz.
BLACK EAGLE5 kardeşim olsun önemli değil yamayı yükled,kten sonrada d.squads dosyasını silsen olur yada istersen için rahat edecekse fifa08 dvd elinde varda oyunu silip baştan yüklersin yamayı da bu sfere yüklerken belgelerimden d.squads doyasını silmeyi untma ok ayrıca fifa08 yeniden yüklemeden önce C:\Program Files\EA Sports bu klasörüde silmeyi untma herşey sorunsuz olsun ok hadi iyi oyunlar...
best_rapper arkadşalar zaten 10ur süper stad yapmaya başladı...bu stadlar yanında hiçbişeydir...o yüzden geçici olarak bunlarla oynamaya devam edin.10ur un yaptığı stadlar fifa08 in orginal stadlarından bile güzell..iyi oyunlar..bu arada kadroları ana menude team menagement ten de ayarlayabilirsiniz...sadece reset my squads dedikten sonra orginal my squads i seçip..kaydedin..işlem bu kadar...iyi oyunlar....
barisalkis12 Orjinal Mesajı Yazan: BLACK EAGLE5 kardeşim olsun önemli değil yamayı yükled,kten sonrada d.squads dosyasını silsen olur yada istersen için rahat edecekse fifa08 dvd elinde varda oyunu silip baştan yüklersin yamayı da bu sfere yüklerken belgelerimden d.squads doyasını silmeyi untma ok ayrıca fifa08 yeniden yüklemeden önce C:\Program Files\EA Sports bu klasörüde silmeyi untma herşey sorunsuz olsun ok hadi iyi oyunlar... sagolasin yaptim dediklerini oynuyorum super yama.