Darcheville Arkadaşlar bundan sonra tüm sounları bu konuda paylaşalım. İlk olarak kendi problemimle başlamak istiyorum http://img216.imageshack.us/img216/7619/pescy5.jpg Oyunu kurdum oyuna girmek için tıkladığımda resimdeki haatyı veriyor.Düzeltmek için ne yapmalıyım?
arif00xx arkadaşlar ben pes 2008 demoyu yükledim ama seyirci yok yan hakem yok oyuncuların ağızları oynamıyor ne yapmam lazım yardım edin lütfenn ekran kartım ati radeon 9250 256 mb 512 ram 1.6 ghz pentium amd 64 lütfen yardım edinnn
arif00xx arkadaşlar ben pes 2008 demoyu yükledim ama seyirci yok yan hakem yok oyuncuların ağızları oynamıyor ne yapmam lazım yardım edin lütfenn ekran kartım ati radeon 9250 256 mb 512 ram 1.6 ghz pentium amd 64 lütfen yardım edinnn
jaydee peki arkadaşlar oyunun altyapısı nasıl eski serilerde oldugu gibi emulator mantığımı gene , çimler fln nasıl dusuk ekran kartlarıyla aynı sorunlar devam ediyormu gene ?
ilker123 arkadaslr bende oyunu yuklerken boyle bı hta werdı sonuna geldı nedır bu plz yardım edın lutfen
Marty LOW seceneginde oyunun bazı özellikleri görsel olarak gidiyor. genel bir şey mi bu? oyunculrn agızları, kulube vs.
the_storm_boy evet low seçeneğinde oyuncuların ağızları oynamıyor yedek kulubesi görülemiyor seyirci olmuyor size şimdi ne düşüyor yeni bir shader 3.0 uyumlu ekran kartı almak!!! daha 2 gün önce ekran kartımı deiştirdim bidahamı ekran kartı alıcam yaaaa:(
victor123 128 mb ekran kartınız var ps 3.0 desteğide var fakat high detaili seçemiyorsanız çözüm;http://soccergaming.tv/showthread.php?t=148555bilgilerinize
Cagliarro Arkadaslar Settings den kontrol ayarlarını yaparken keyboard kısmında SPACE tuşunu seçemiyoruz neden böyle hatırlarsanız PES 6 da vardı bu sorun ama bi yöntemle yapıoduk o yöntem bunda olmuyorrrr!!!!!
msonmez21 Arkadaşlar ben 3 kere indirdimm 3ünü de farklı linklerden ama hep aynı hatayı veriyo kafayı yicem nolur yardım edin lütfennn..
apoapo75 arkadaşlar ben de indirdim demoyu ama ne settings çıkıyo ne de başka bişey. sadece exhibition ve exit var. exhibition'da da 5 tane ülke var Allah'tan biri Türkiye ama klavyeden başka bişeyle oynanmıyor. hiçbir ayar yapamıyorum ne ekran çözünürlüğü ne başka bişey. sizinkiler benimkiden farklı demo mu acaba? değilse nasıl ayar yapcam?
ertugrul89 ya arkadaslar aynı sorun bende çıkıyor ne yapmalıyım bılgısayar özellıklerı söyle:1.00gb ram 256mb nvıdıa geforce px660le ekran kartı 200 gb hardıx amd sempron 2800
ertugrul89 ya arkadaslar okadar bılgısayardan bu ışlerden anlıyorsunuz bı yardım adın allah rızası ıçın (İNSANLIK NAMINA) LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLIORUZ :p