volkanay bütceniz iyise realde marcelo diye genç brazilyalı bi herif var minimum 8m ortasanın solu tavsiye ederim.ben ilk onu almıştım.. ;)
Erchamion Beren Eduardo DC DMC DL ML AML 2,5 $a aldım. 1 sene sonra barca 11m+Motta verdi satmadım. Daha 19 yaşında
TuNdRaLoWeR Orjinal Mesajı Yazan: Erchamion Beren Eduardo DC DMC DL ML AML 2,5 $a aldım. 1 sene sonra barca 11m+Motta verdi satmadım. Daha 19 yaşında arkadaşım fm 2008den bahsediyoruz motta 2008de atletico madridde:p
mazotciP Miguel Torres Real Madrid to Arsenal.Çok muhteşem bi defans.Sağda solda ve ortada oynuyor.Kim ne derse desin Micah Richards,Aqivaldo Mosqueda,Andrea Barzagli ve Miguel Torresten başka kaliteli defans yok
pelenk_037 Yasin Karaca Halen Fm hangi serisinde olursa olsun vazgecmeden alıyorum AmC koy serbest oynat sahada basmadık nokta bırakmıyor ve gol atıyor attırıyor Herkese Siddettle Tavsiye ederim
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Danijel Ljuboja (1.5 M $) Marseille'ya. Oynadığı 3 maçta 4 gol atarak gol krallığında zirveye yerleşti. Nasri'yi Barça'ya 39 M $'a satıp, 22 M $'a van der Vaart'ı aldım bakalım nasıl etkilenecek performansı.