Orjinal Mesajı Yazan: kayhuyuk87
tolgay007" senin demen üzerine youtube'ye girdim fifanın videolarına baktım ve gerçekten konsolda müthiş gerçekten çok güzel harika grafikler var konsol sahipleri herhalde fifadan vazgeçmez ama PC'yi bilemiyorum.
Orjinal Mesajı Yazan: tolgay007
Biliyosanız pes bu sene pc de nextgen grafik kullanıyor fifa nın pc si currentgen bence nextgenle currentgeni değilde nextgenle nextgeni karşılaştırın yani ps3 teki fifayla ps3 teki pesi veya xbox360 daki fifayla xbox360 daki pesi karşılaştırın ve farkı görün tabi bu benim düşüncem
Beni hiç ilgilendirmez.
Ben ne xbox ne ps3 alırım.Zaten oynarsam sadece pes yada fifa oynarım.Başka oyunlara merakım yok.2 oyun için bi sürü para verip oyun makinası almam.
Beni PC ilgilendirir.Bu fifa denen oyun ilk olarak 1994 te çıktığında konsol diye bir şey yoktu.Amiga felan vardı.Onunda grafikleri çok gerideydi zaten.Oyun sadece PC için vardı diyebiliriz.(playstation ilk olarak 1994 ün aralık ayında sadece japonyada satışa sunulmuştur)
Fifayı fifa yapan PC dir.Pesi pes yapan ise konsoldur.
Şu garipliğe bakınki adını duyuran PC ye sırt çeviren fifa , sonradan girdiği pazara sahip çıkan bir pes var karşımızda.
Bence bu bile yeterli benim için.Fifa benim gözümde tamamen bitmiştir.İnsanları enayi yerine koyan bir firma bu ea.
Birde hikaye anlatıyorlar hala yok grafikleri pc kaldırmazmış.Pesinkileri nasıl kaldırdı o zaman ? Siz baştan desenize biz pc kullanıcılarını sallamıyoruz , laf olsun diye oyun çıkarıyoruz.Fifa07 yi makyajlar size kakalarız diye...
Valla yazıklar olsun , starcraft ve halflifedan sonra belkide en çok sevdiğim ve etkilendiğim oyun olan fifa96 nın hatırına bile fifayı affedemeyeceğim.
Bu sene çıkardıkları oyun geçen seneki gibi pes çıkana kadar bile idare edemedi beni.Bilgisayarda full fifa08 dururken gidip pes2008 in demosunu oynuyorum.
Ben konsol felan bilmem.Ama pc için bu oyunun elle tutulan bir tarafı yok.Boşa savunmayın.Grafiği geçtim zaten önemli değil ama oynanabilirlik felanda hakgetire.Pesle arasında dağlar kadar fark var.Sensible soccerın oynanabilirliği daha güzeldi bundan.(SWOS)