Ballthang arkdaşım kenardaki deamon tools işaretine sağ tıkla ve mount image dan fifa 08 göster.sonra autorun açılcak sonra oyunu kurabilirsin..:) İYİ EĞLENCELER İYİ OYUNLAR
VanHelsing25 arkadaşlar! bugün Fifa 08'in orijinalini aldım,yükledim,masaüstü ikonuna tıklayınca hata veriyo:A required security module cannot be activated.This program cannot be executed(7000) yazıo.Bu sorunu nasıl halledebilirim?
raslan crak yapacaksın onasil ooluyor dersen eğer . şöle diim . bilgisayarıma gir ordaki sürücüye sağ tıkla aç de ordaki CRAK dosyasına tıkla ordaki fifa 08 yazan prog. kopyala de . masaüstündeki fifa08 sağ tıkla özelliklerde hedef bulde sonra yapıştır çıkan uyarıyada ewt de güle güle oyununu oyna sonra =)
Kokane Orjinal Mesajı Yazan: Lincoln97 yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrdddddım! lütfen Ya arkadas yukarda güzel bi sekilde anlatmis iste. Flood yapma lütfen..
soccergenclix.net tamam kanka da bende 1.part ı indirdim iso geldi deamon tools a attım cd sürücüsüne tıklıyorum bozuk disk diyo ama deamon tools un getirdiği
derwoood Orjinal Mesajı Yazan: Lincoln97 Fifa 08 Deamon Tools La nasıl kuruyorsunuz yardım! al arkadaşım bu resimlerde anlatıyo umarım işini görür... sonrada kurulum cıkıyo zaten hadi kolay gele....
derwoood ben tam tamına 27 part indirdim full o partların içindende tek böyle iso dosyası cıkıo o dosyaylada oyunu daemon tools ile kuruon senin indireceğin kaç part?