anilergin_ ARKADAŞLAR ÇOK ELVERİŞSİZ Bİ YAMA HAMACHİ OYNAYANLAR YĞÜKLEMESİN OYNAYAMIYOSUN UZ.... BU YMAYI YÜKLEDİKTEN SONRA ORJİNALE GERİ NASIL DÖNÜLÜYO BİLEN VARSA PAYLAŞSIN...
Neo Orjinal Mesajı Yazan: mastika Orjinal Mesajı Yazan: thisisrock nordic dosyasını oyunu yüklediğin yere kopyala orda çalıştır o zaman yükler bu da olmazsa oyunu baştan kurup crack atmadan nordici yükle ok ben senin dediğini yaptım ama yinede olmadı ayrıca benim oyun orjinal crac olayı yok ne yapmam lazım. Orjinal oyunu olan arkadaşlar büyük ihtimalle sizin versiyonunuz UK olandır. Oyuna girişte dil seçeneği çıkmıyosa o yamayı indirin.
rizaa13 Merhaba degerli arkadaslar.BEndede nonda yok.oyuna türkçe dil secenegi ile baslıyorum.regeditten baktım USA yazıyor versiyonda.regionun yanındaki galiba.sitedekii hepsini indirdm FIFA08.exe nin yanına koydum calıstırdım ama hata verdi ismden kaynaklanan bir hata galiba..Nasıl cozerim.? ayrıca no-dvd-crack yaptım bilginize..
rizaa13 ARkadaslar belgelerimdeki FIFA08 dahil oyunu komple silin.Sonda oyunu yeniden kurun.crakc yapmadan nordic i oyunu kurdugunuz yere atın ve calıstırn.update ediyor..saygılar
aydinov online oyunda problem veriyor bilginize. karsi tarafinda yuklemesi gerek. ki cogu kisi yüklemiyor.
Neo Play Online dan bahsediyosan zaten bu patchi indirmeden online oynatmıyor. Diğer türlü online oynamak isteyenler için söylüyorum; İki tarafında bu patchi yüklemesi lazım yoksa oynayamazsınız karşılıklı.
SITEMKAR YA BENDE ŞÖYLE BİR YAZI ÇIKIYOR: Old File does not exist diye bir yazı çıkıyor..LÜTFEN YARDIM..!
alonso1040 Bende de Old file not found.However, a file of the same name was found.No update done since file contents do not match. diyor. programı kuraraken
kanarya 22 indirdikten sonra nasıl açılacak ben indirdim ama transferler yüklenmedi lütfen yardımmmmmmmm