huseyinsanligs Orjinal Mesajı Yazan: huseyinsanligs bu yamayı kaldırma imkanımız yokmu???????????? benim msjı sallayan yok yada kimse bilmiyo galibaa..:S
Neo Orjinal Mesajı Yazan: huseyinsanligs Orjinal Mesajı Yazan: huseyinsanligs bu yamayı kaldırma imkanımız yokmu???????????? benim msjı sallayan yok yada kimse bilmiyo galibaa..:S Yama değil bu kadro güncelleme. Yani kaldıramazsın. Ne zararı var onuda anlamadım.
mastika ARKADAŞLAR İNDİRDİKTEN SONRA İNDİRDİĞİMİZ DOSYAYI BİR YERE KOYUCAKMIYIZ.YOKSA MASAÜSTÜNDE ÖYLE DURUCAKMI???? indirdiğimiz dosyayı ne yapıcaz arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.
ozannn567 arkadaşlar lütfen yardım, bu nordici indirdim..basınca oyunun yerini soruyo gösteriyorum fakat ''old files doesnt exist'' diye bi hata veriyo bunun sebebi nedir??..
mastika evet işte bende de aynı sorun var ne yapıcaz onu soruyorum.yani o dosyayı çalıştırırken onu nereye yerleştiricez
Neo Orjinal Mesajı Yazan: mastika ARKADAŞLAR İNDİRDİKTEN SONRA İNDİRDİĞİMİZ DOSYAYI BİR YERE KOYUCAKMIYIZ.YOKSA MASAÜSTÜNDE ÖYLE DURUCAKMI???? indirdiğimiz dosyayı ne yapıcaz arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim. İndirdiğin dosyayı çalıştırman yeterli. Herhangi bi yere kopyalamana gerek yok kendisi kuruyor zaten. Orjinal Mesajı Yazan: ozannn567 arkadaşlar lütfen yardım, bu nordici indirdim..basınca oyunun yerini soruyo gösteriyorum fakat ''old files doesnt exist'' diye bi hata veriyo bunun sebebi nedir??.. Diğer versiyonları indirmeyi deneyin.Yanlış patchi indirmişsiniz.
Gökhan ayrıca regeditten, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\FIFA 08 yolunu takip ederek, region kısmından versiyonu öğrenebilirsiniz kısaca.
huseyinsanligs Orjinal Mesajı Yazan: Neo Yama değil bu kadro güncelleme. Yani kaldıramazsın. Ne zararı var onuda anlamadım. Yaf herkes yüklemiyoki bu yamayıı.Hem yamayı yüklemiş kişilerle maç yapamıyozz.. jaguarr şu prgoramı nasıl kurcaz bilen yokmu anlatsın ayrıntılı bi şekil de :D thisisrock arkadaşlar online update dedikten sonra Nonda ve Balta yı başka takıma transfer edip tekrar galatasaraya alın.squad ı ''save''ledikten sonra fifa yı tekrar başlattın Nonda ve Balta galatasarada olacaktır aliemre34 arkadaşlar b ende old file not foun However a file of the sama name was found no update done since file contents do not match die bi hata verio mastika Orjinal Mesajı Yazan: Neo Orjinal Mesajı Yazan: mastika ARKADAŞLAR İNDİRDİKTEN SONRA İNDİRDİĞİMİZ DOSYAYI BİR YERE KOYUCAKMIYIZ.YOKSA MASAÜSTÜNDE ÖYLE DURUCAKMI???? indirdiğimiz dosyayı ne yapıcaz arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim. İndirdiğin dosyayı çalıştırman yeterli. Herhangi bi yere kopyalamana gerek yok kendisi kuruyor zaten. Orjinal Mesajı Yazan: ozannn567 arkadaşlar lütfen yardım, bu nordici indirdim..basınca oyunun yerini soruyo gösteriyorum fakat ''old files doesnt exist'' diye bi hata veriyo bunun sebebi nedir??.. Diğer versiyonları indirmeyi deneyin.Yanlış patchi indirmişsiniz. çalıştırman yeterli diyorsun ama çalıştırınca kurmak istediği yeri soruyor. nereye kurarsamda kabul etmiyor Micrope Herkes yüklemiyorki diyip yüklemiyorsunuz diğerleride aynısını diyip yüklemiyor. Burda gören herkes yüklese online maç yaptıkları kişilere söylese zaten, turnuva yapan sitelerde bu paketi yüklülerin katılmasını sağlarlar böyle böyle yayılır. :) Legend_ Ya oyundan çıkınca kodrolar eski haline dönüyor save profile de yaptım ama aynı Her açışımda aynı manager moddada işlemiyor yama kadroları resetlediğim halde bi yol yordan yokm yha :confused: ozannn567 olmuyor 3 patchide denedim, arkadaşlar biri adam gibi baştan sona anlatsa, lütfeen! barisferah bende diğer ingilizce olan tüm yamaları denedim yinede olmuyor... thisisrock nordic dosyasını oyunu yüklediğin yere kopyala orda çalıştır o zaman yükler bu da olmazsa oyunu baştan kurup crack atmadan nordici yükle ok mastika Orjinal Mesajı Yazan: thisisrock nordic dosyasını oyunu yüklediğin yere kopyala orda çalıştır o zaman yükler bu da olmazsa oyunu baştan kurup crack atmadan nordici yükle ok ben senin dediğini yaptım ama yinede olmadı ayrıca benim oyun orjinal crac olayı yok ne yapmam lazım. mertgorur okan burukta yok oyunda o nasıl olacak ne yama felan varmı onun için « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
thisisrock arkadaşlar online update dedikten sonra Nonda ve Balta yı başka takıma transfer edip tekrar galatasaraya alın.squad ı ''save''ledikten sonra fifa yı tekrar başlattın Nonda ve Balta galatasarada olacaktır
aliemre34 arkadaşlar b ende old file not foun However a file of the sama name was found no update done since file contents do not match die bi hata verio
mastika Orjinal Mesajı Yazan: Neo Orjinal Mesajı Yazan: mastika ARKADAŞLAR İNDİRDİKTEN SONRA İNDİRDİĞİMİZ DOSYAYI BİR YERE KOYUCAKMIYIZ.YOKSA MASAÜSTÜNDE ÖYLE DURUCAKMI???? indirdiğimiz dosyayı ne yapıcaz arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim. İndirdiğin dosyayı çalıştırman yeterli. Herhangi bi yere kopyalamana gerek yok kendisi kuruyor zaten. Orjinal Mesajı Yazan: ozannn567 arkadaşlar lütfen yardım, bu nordici indirdim..basınca oyunun yerini soruyo gösteriyorum fakat ''old files doesnt exist'' diye bi hata veriyo bunun sebebi nedir??.. Diğer versiyonları indirmeyi deneyin.Yanlış patchi indirmişsiniz. çalıştırman yeterli diyorsun ama çalıştırınca kurmak istediği yeri soruyor. nereye kurarsamda kabul etmiyor
Micrope Herkes yüklemiyorki diyip yüklemiyorsunuz diğerleride aynısını diyip yüklemiyor. Burda gören herkes yüklese online maç yaptıkları kişilere söylese zaten, turnuva yapan sitelerde bu paketi yüklülerin katılmasını sağlarlar böyle böyle yayılır. :)
Legend_ Ya oyundan çıkınca kodrolar eski haline dönüyor save profile de yaptım ama aynı Her açışımda aynı manager moddada işlemiyor yama kadroları resetlediğim halde bi yol yordan yokm yha :confused:
thisisrock nordic dosyasını oyunu yüklediğin yere kopyala orda çalıştır o zaman yükler bu da olmazsa oyunu baştan kurup crack atmadan nordici yükle ok
mastika Orjinal Mesajı Yazan: thisisrock nordic dosyasını oyunu yüklediğin yere kopyala orda çalıştır o zaman yükler bu da olmazsa oyunu baştan kurup crack atmadan nordici yükle ok ben senin dediğini yaptım ama yinede olmadı ayrıca benim oyun orjinal crac olayı yok ne yapmam lazım.