**Ben İspanya 3. liginden Linares Adlı takımı Çalıştırıyorum. bu yıl ikinci sezonum ve 2. lige yükseldim. bundan öncede italya seri c takımlarının birini 35 yıl kadar oynamıştım ( oyun yılı ) size Edindiğim izlenimleri aktarim.**
**Öncelikle oyunun tadı küçük takımları yükseltmekle daha iyi anlaşılıyor. Büyük takımlarda muhtemelen 5 sezon geçirmeden sıkılırsınız. Ve Bi tavsiyemde Oyunu Hilesiz Oynayın Ki alacağınız zevk büyük olsun. Bazı arkadaslar daha ilk yılında fb ye kakayı bilmem daha kimi getirmişler. onu yapmanın tek yolu ya data editör den editlemek. veya alacağın kulübe menajer ekleyip oyuncuyu kadro dışı bırakıp satış listesine koymaktır.**
**bunu asla önermem. ama eger çok küçük takımları çalıştırıyorsanız menajer ekleyip kendinize küçük bir bütçe yapıp sonra oyuncu al - sat yapabilirsiniz. ben linarese 5m bütçe yaptım çünkü ligin çok gerisinde bi takımdı. Şimdi oyunculara geçelim!!!**
**İspanya 3. ligi açık olan arkadaslarıma küçük takımlarda çalışıyorlarsa Mükemmel bi kaleci öneriyorum**
**Joaquin moso - gk - spain lig b 4 - Linares ( küçük takımlar için muhteşem bi kaleci )**
**Marius Niculae - ML - AML - yaşı unuttum - romanya - ( ab statüsü sıkıntısı yaşayan ligler için süper bi sol açık )**
**Agliardi - GK - İtalya eğer büyük takımsanız ve iyi bi kaleci arıyosanız tam size göre**
**Ochoa - GK - yine her takımda oynatabileceğiniz çok üstün özelliklere sahip bi kaleci **
**Akinfeev - rusya - GK - mükemmel ötesi bi kaleci belkide en iyi kaleci.**
**Breno - 18 yaş - fluminense - brezilya - DC - Wonderkid bu oyuncu için fazla söze gerek yok mükemmel.**
**Mirel Radoi - romanya - steaua bucuresti - DC full+full bir defans oyuncusu Küçük büyük takım farketmez alın defansa yaslanın arkanıza.**
**Zapata ( adı christian dı galiba ) - DC - Wonderkid - yine mükemmel bi defans oyuncusu-**
**Mexes DC Roma Fransız - Defansın Ortasına bir mükemmel oyuncu daha.**
**Bosingwa DR Portekiz - Defansın sağına iyi özelliklerde bi oyuncu -**
**Dani Alves DR Brezilya - yine defansın sağına mükemmel bir oyuncu.**
**Bütçesi Olan Büyük takımlar Sergio ramosu alabilirler.**
**işyerinde olduğumdan acil bırakıyorum sonra yazıma devam ederim **