ben bazı arkadaşlara sırf cevap vere bilmek için üye oldum
ben koyu fener bahceliyim ve fener bahce ile oynadıgım oyunu size göstermek istiyorum hile veya benzeri hiç bir şey yok ...
oyunu oynamanın püf noktalarını bilirseniz hiç hileye gerek kalmaz...
size bişeyler tavsiye edeceğim öncelikle size transfer ettiğim oyuncuları göstermek isterim ve bütcemi felan filan...:):)
http://rapidshare.com/files/81160956/Yeni_Klasoer.rar.html
bu resimlere bakın ve transfer ettiğim adamları görün diego riquelme cassano bunlar gibi bir cok futbolcuyu free ye aldım 2010 yılındayım ve bunun dışında almak istediğiniz futbolcular varsa ve siz almadan başkaları kapıyorsa daha yüksek fiyatlara sunu yapın almak istediğiniz futbolcuya 190 milyon dolar önerin futbolcunun takımı otomatikmen diğer teklifleri reddedecek ve sizin teklifinizi kabul edecek ve sizde futbolcuya imzalaması için şartnameyi doldurun...:):) tabiki futbolcuyu alamıyacaksınız ama diğer takımlar da alamıyacak böylece adamın sözleşmesinin bitmesini bekleyeceksizin ve adamı free ye alacaksınız tabi alabilirseniz...:):) o da sizin ve kulübünüzün bütcesini ve maaş öneriilerine bağlı bişey ben fb ile hep böyle yaptım h.altın top u aldım ama onu da takımı 1 milyon dolara bana önerdi ben de satın aldım birkaç oyuncuyu takımı kendiliğinden öneriyor
bu arda
emre belözoğlu nu sakın almayın adam habire kırmızı kart görüyor
gökhan ünal ı da almayın hep ofsayt a düşüyor
ben forvrtolarak promis issac ve ilhan parlak ı kullanıyorum zaten promis i de satacam tek forvet ilhan olacak ...:):) adam bence türkiyenin tek yıldızı ama şunu da söylemeden duramıyacam türkiye lglerini araştıranlar hem yanlış hem de eksik araştırmışlar bunubi ara şikayet etmeliyiz bence...