kucuktosbaa feyenoord la 4. sezonum butun genc adamları topladım kaleci enyeama dr greene dl pieters dc breno dc musacchio dmc eduardo mc bruins mc lulinha amr torje aml mota fc prudnikov
OziLy Orjinal Mesajı Yazan: blufstar FB ile yeni sezona basladim kadrom da bu bu transferleri ilk sezon mu yaptın?:rolleyes: yoksa hile mi ki öyle
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: _SaRiCehEnnEm_ Orjinal Mesajı Yazan: blufstar FB ile yeni sezona basladim kadrom da bu bu transferleri ilk sezon mu yaptın?:rolleyes: yoksa hile mi ki öyle sence :D editörden yapılmıs tabi ki :D
OziLy Orjinal Mesajı Yazan: loginfailed Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: _SaRiCehEnnEm_ Orjinal Mesajı Yazan: Orjinal Mesajı Yazan: blufstar FB ile yeni sezona basladim kadrom da bu bu transferleri ilk sezon mu yaptın?:rolleyes: yoksa hile mi ki öyle Orjinal Mesajı Yazan: loginfailed sence :D editörden yapılmıs tabi ki :D tabi ki de blufstar editör yaptim ama böle de zevkli olmuo ki:D Ali GEMICI kesinlikle öyle olur bu yüzden de en güzeli bileginin hakkı ile bişiler yapman ;) ... d.guenduez **Sheffield UTD transfer bütçesi ilk sezon 7.25 m pound ep lye geçersen en az 12 m pound gerçekten çok iyi :)** IEduardoI Arsenal'le Oynuyorum ELP LE Lider Şuan 2 Maç Eksiğim Var Ama Liderim :D CL Gruplarındada Liderim :D createble **Fenerbahçe ilk sezon** jrburak barça 2. sezon !!! MaddDogg 2011-2012 sezonu Barcelona « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
d.guenduez **Sheffield UTD transfer bütçesi ilk sezon 7.25 m pound ep lye geçersen en az 12 m pound gerçekten çok iyi :)**
IEduardoI Arsenal'le Oynuyorum ELP LE Lider Şuan 2 Maç Eksiğim Var Ama Liderim :D CL Gruplarındada Liderim :D