Arkadaşlar pek ilgim yoktur böyle şeylere. Neylere diceksiniz, bu tür oyun hatalarına fln.
Bug neye denir fln bilmiyorum yani. Ama bug sanırım bu, bir oyun hatası. Hemde öyle böyle değil.
Çooooook büyük bir bug. FIFA nasıl yapmış etmiş bilmiyorum bunu. 07'de kaleye gol atıyorduk verilmiyordu. Ofsayt oluyorduda bişiler bişiler. Grafik hatası fln olabilir deniyordu bazen. Grafik sorunu fln. Bunun öyle grafikle ilgisi. Baya baya kocaman bir hata. FIFA'da futbol kuralı hiçe sayılmış. :) Şimdi size olayları sırasıyla anlatıcam.
-----------------------------------------------------------------------------------
Takımımız bir korner kazanıyor. Korneri kullanmak için kalecimizi seçiyoruz ve topun başına kalecimiz geliyor.

Arkadaşımızı yanımıza çağırıyoruz, bir verkaç ile tekrar kaleciye geliyor top. Kalecimiz vuruyor ve top auta çıkıyor.

Rakip kaleci topu alıyor ve aut atışı kullanmak için topun başına geliyor. Oda ne ?
Bizden seçili oyuncu, ayağına son top gelen oyuncumuz, yani kalecimiz.

Kaleciyle rakip sahaya tazı gibi koşmaya başlıyorum. Koşuyorum, Koşuyorum, Koşuyorum...

Gelelim sonunda ne olduğuna. Kalecimizle koşarak atışın kullanılacağı noktaya kadar geliyoruz. Yani tam topun dibine kadar gelip orda durabiliyoruz.

Sonra kalecimiz haliyle atışı kullancak vuruyor ve ileriye doğru gidiyor topa vurduğu için bir çarpışma oluyor ve top bizim kalecimizde kalıyor, kalede boş kalıyor. Alın size mutlak gol pozisyonu. (Replay Görüntüleri)

Şimdi şöyle bir durum var, kaleci seçildikten sonra hemen koşmaya başlıyoruz. Rakip kaleye geldikten 3-5 saniye sonra eğer rakibimiz atışını kullanmadıysa pc otomatik olarka kullanıyor. Şöyle bir durum var eğer karşısındaki CPU ise yani bilgisayara karşı oynuyorsanız tabiki bu kadar bekletmiyor atışı ve doğal olarakta kaleci yetişemiyor. Ancak karşınızda bir arkadaşınız var, Multi oynuyorsunuz mesela, bu tür atışlarda karşınızdakinin bir işi oldumu mesela hoperlörü açma fln bekler o zamanı kullanır, bizde kullanırız o atışları Esc hakkımızı kullanmamak için. Böyle durumlarda koştukmu eğer bu tür pozisyonalr doğabilir. Yani diyebilirsinizki ya kullanıyoruz, rakipte kullanıyor, CPU ile oynayınca o zaten hemen kullanıyor fln. Evet öyle ama sonuçta bu bir bug. Önemli ve büyük bir bug. Bunun için fifadan vazgeççek halim yok. Gerçekten pekte önemli değil. Yani oynarken pek, hatta hiç engel olmicak bişi ama sonuçta bir hatadır, bir bugdur. Bu arada free kick fln bazı pozisyonlardada kaleci seçili olduğu oluyor. Ancak o pozisyonlarda pek dibine kadar girmio normal oyuncu kadar gidebiliyor. Sanırım kaleci olduğu için o kale bölgesine girebiliyor. Belki rakip saha içindeki faullerdede ofsaytlarda fln giriyor olabilir. Kaleciyi geliştirmişler ama biraz fazla geliştirmişler galiba. :D
Yorumlarınızı bekliyorum.