Orjinal Mesajı Yazan: Elik
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: OmerCagatay
Bizde önerilerimizi yazabilir miyiz minumum/maximum
Ekran Kartı
Oyunlar için en gözde donanımdır ekran kartı. Eğer ekran kartınız iyiyse oyunları "full detail" olarak müthiş görüntülerle oynayabilir ve doyasıya bir keyif yaşayabilirsiniz. Eğer FIFA 08 ve PES 2008 için, beni idare etsin, oyunu "medium" görüntü ayarlarında rahatça ve sorunsuz oynatsın diyorsanız size önerim Nvidia 6600 GT ekran kartı almanızdır. Ürünü ikinci el olarak bile birçok yerde bulabilirsiniz. Hem bütçenizi sarsmaz hem de oyun için sizi çok fazla sıkıntıya sokmaz. Eğer paranız varsa Nvidia'nın yeni 8x ekran kartlarından alabilirsiniz ama fiyatları malesef çok pahalı. Biraz param var ve ikisinin arası birşey arıyorum diyorsanız Nvidia'nın 7x serisinden ikinci el çok güzel bir kart alabilirsiniz. Hem oyunun "full detail" olarak oynayabilir hem de çok hızlı bir ekran kartına kavuşmuş olursunuz. Örnek olarak 7900 ekran kartını piyasada 200-250 YTL arası bir fiyata ikinci el olarak bulmanız mümkün. Bu kart hem 256-bit hem de 256 mb, yani uzun süre sorun yaşamazsınız.
Oyunlarda En Çok Görev Ekran Kartında Olduğu İçin Bende Timur Abinin Yorumları Üzerinde Durayım Biraz.Aslında 6600GT artık çok eskidi.Bu durumda benim sizlere önerim ileriye dönük bir şey almak istiyorsanız kesinlikle 8xxx Serisi bir karttır ve çokta pahalı değil 88xxx Serisi hariç.Eğer ki ben dx10 oyunda oynarım derseniz kesinlikle önerim 8600GT dir fiyatı 200-250 YTL arasıdır.Performansıda çok iyidir hem dx9-hem dx10 ama eğer dx10 istemez derseniz kesinlikle önerim 7900 den aşşağı düşmeyin.7950 yada 7900 modelinde bir ekran kartı alabilirsiniz ki 7900GS 134$ 7950GT 199$.
@Bu arada arkadaşlar bende yeni ekran kartı alacağım.Şu an elimdeki İnno 8500GT 512 Mb den memnun değilim.Bunu satacağım ve daha üst modelini alacağım.Bu konuda beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.Elimdeki Kartı 150YTL Civarı Aldım Daha Alalı 2ay oldu olmadı Ağustosta aldım.Ve kaça Satabilirim? Ayrıca Hangi Ekran Kartını Alayım 8600GT Mi HD2600XT Mi?