Ekselans Online oynayan arkadaşlarımın bazılaryla bağlantı sağlanamıyo resmi yamayı herkesin yüklemesini rica ediyorum. Online keyfini daha yeni kadrolarla çıkartsak daha ii olmazmı ? FIFA 08 RESMI YAMA INDIR
KiLLeRZeR bende açtım ag herkezi bekLerim Ağ adı: SCNFifa08 Şifre: 1 Ağ adı: SCNFifa08-1 Şifre: 1 Ağ adı: SCNFifa08-2 Şifre: 1 Ağ adı: SCNFifa08-3 Şifre: 1 Ağ adı: SCNFifa08-4 Şifre: 1 Ağ adı: SCNFifa08-5 Şifre: 1
Shafac remi yamayla oynıya bilmek için karşımızdakindede olması lazım okey bende diyom neden oynıyamadım Forever_Fifa şifre:123 sadece resmi yama sı olanlar gelsin bu ağa
emrecants Ağ Adı: Fifa 08 Center Ağ Adı: Fifa 08 Center-1 Ağ Adı: Fifa 08 Center-2 Ağ Adı: Fifa 08 Center-3 Ağ Adı: Fifa 08 Center-4 Ağ Adı: Fifa 08 Center-5 Ağ Adı: Fifa 08 Center-6 Ağ Adı: Fifa 08 Center-7 Ağ Adı: Fifa 08 Center-8 Ağ Adı: Fifa 08 Center-9 Ağ Adı: Fifa 08 Center-10 **Hepsinin Şifresi: 1** Hiçbirine Giremezseniz Haber Verin Atim Bikaç Kişiyi..
panterka İŞTE BUDA BENDEN EN KRAL FİFACILAR BURADA ...... AĞ ADI : FİFA08_TURKEY ŞİFRE : 123 HERKESİ BEKLİYORUM ........
serifbilgili Arkadaşlar genelde açık olan arkadaşları bekliyorum.... herkese iyi oyunlar.... k.adı:carlos03 şifre:1
Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: EkSeLaNs_ Online oynayan arkadaşlarımın bazılaryla bağlantı sağlanamıyo resmi yamayı herkesin yüklemesini rica ediyorum. Online keyfini daha yeni kadrolarla çıkartsak daha ii olmazmı ? FIFA 08 RESMI YAMA INDIR
Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: huseyinsanligs Bu resmi yama nasıl yükleniyo acaba? KONU İle ilgili tüm açıklamalar burda mevcut TIKLA
Skursun **Beyler Lütfen sadece kendine çok güvenenler gelsin...** Ağ Adı : **Word Class Fifa2008** Şifre : **1907**
k.ronaldinho beyler hamachi ye nasıl girebileceğimi kısaca tarif etcek olan olursa şu an oynuyabilirim bu arada 08 orjinal deil ona göre
erhanerhanerhan ag adı:iyififacılar sifre:fifa ag yenı kurulmustur onlıne olmayanlar atılacaktır 6 ekım 2007 saat 10 13 de kuruldu bakalım aksama kac kısı olucak