Tomas Rosicky Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Leonel Aguero Orjinal Mesajı Yazan: Eagle_BJK http://rapidshare.com/files/112203182/asd.pps.html daha farklı bişey powerpointle yaptım bi bakın ilk çalışmam küçük boyutlu bir dosya (312 kb)yorumları bekliyom animasyonu resim olarak kaydedemedim Hoş olmuş:D Valla güzel saol:D
FIFACI_09 Orjinal Mesajı Yazan: Eagle_BJK aşağıya inip freeye basıyon sonra o aşağıdaki süreyi bekliyon sonra gelen şeyi yazıp downloada basıyon onu bende biliom ama sadece kedileri yaz diyo bende anlayamıyom göremiyom ve link silinmiş diyo bu ya
FIFACI_09 Bende bi tane daha yapıyım dedim böle bişey oldu: Bu Küçük Açıdan Görünüşü: Buda Büyük :D :
Tomas Rosicky Arsenal 4 - 2 Chelsea (4. goal) (UCL Semi Final) Emirates,London :p :p :p :p benden bir animasyon daha gülün biraz:D
FIFACI_09 Orjinal Mesajı Yazan: Tomas Rosicky Arsenal 4 - 2 Chelsea (4. goal) (UCL Semi Final) Emirates,London :p :p :p :p benden bir animasyon daha gülün biraz:D süper ya :D :D
Tomas Rosicky bi iki kere koşuyolar ama bu kadar biraz sabır istiyor powerpointte bu tür şeyler:) bundan sonra gerçek olayları yapmaya çalışcam:D
blackened. Orjinal Mesajı Yazan: crdsa Tekrar başlatalım şu çalışmaları :) İşte güzel bir gol : Güzel olmuş :)