feyyaz_bjk Orjinal Mesajı Yazan: antonydeniz emeğin için çok teşekkürler kardeş bu makale ayrıca demoyu beğenmeyenler için birebir bence Ben teşekkür ederim ne demek
istemiyagbu güzel makale inşallah tam sürüm çıkıncada bir yazını görürüz:)O valdesin kaleyi terkedişi gerçekden beni şok etti ama acaba bu otomatik mi oluyo yokssa kendiliğinden mi cevap verirsen sevinirim....
feyyaz_bjk Orjinal Mesajı Yazan: istemiyagbu güzel makale inşallah tam sürüm çıkıncada bir yazını görürüz:)O valdesin kaleyi terkedişi gerçekden beni şok etti ama acaba bu otomatik mi oluyo yokssa kendiliğinden mi cevap verirsen sevinirim.... teşekkürler yorum için ... kaleciyi kendin kontrol ettiğin için oyuncu kendisi çıkarıyor tabiki...
fifa_mania_99 ya bazi arkadaslarin yorumlarina bakiyorumda arkadasa tessekur etmek yerine sacma sapan 45+ 90+ olayina takmislar:) utanmasalar burda neden virgul var burda neden cumle bitmis derler:D. herneyse bence guzel bi makale olmus. makalede yazanlar abartisiz oyuna var. sadece bu seneki eksik yonu grafikleri bu oyunun bence. ama full versiyonda biraz daha gelistireceklerinin kanaatindeyim ben:D
feyyaz_bjk Orjinal Mesajı Yazan: fifa_mania_99 ya bazi arkadaslarin yorumlarina bakiyorumda arkadasa tessekur etmek yerine sacma sapan 45+ 90+ olayina takmislar:) utanmasalar burda neden virgul var burda neden cumle bitmis derler:D. herneyse bence guzel bi makale olmus. makalede yazanlar abartisiz oyuna var. sadece bu seneki eksik yonu grafikleri bu oyunun bence. ama full versiyonda biraz daha gelistireceklerinin kanaatindeyim ben:D teşekkürler güzel düşüncelerin için :)
digimax güzel bi makale gerçekten.. ama bu sene pes 2008 öyle süpere benziyorki fifa keşke bunları geçen sene yapsaydı.. bu sene pek şansı yok gibi..
AdreNaline Güzel bir çalışma olmuş... Ben oyunun demosunu indirmedim , kota sorunu olmamasına rağmen beklemekten hoşlanamam.. Bir ara indirmeye yeltendim ama forumdakiler , "kota boşuna doldu!" gibi sözler söyleyince bu kararımdan vazgeçtim. Ama bu yazıyı okuyunca demoyu oynamış kadar oldum.... :) Teşekkürler....