neco_fifa volkan ya su formalar için o-edit dosyası varya onun ID si ne tam olrak mesela t21 flan gibi tam söleyebilirsmisin?
cnkmr Teşekkürler.. O-edit ile bakmak için önce bu FIFA 08 .o-File'ı indeirmen gerekiyor.. http://files.filefront.com/Fifa08o/;.../fileinfo.html Sonra bu templatein üstüne kendi .bmp formanı ekliyorsun ve forman görünüyor.. O-edit FIFA 08 templatedeki part açılımları: 1-3 : Kısa kol 2-4 : Uzun kol 26 : Çorap 28-30: Yakalar 56-62: Diğer vücut parçaları(Arka,şort..vb..) Yardımın için teşekkürler de ben araştırıyom da bulamadım bi türlü bunun FIFA 07 için olanı var mı?Bi de link ölü...
ЦОĿKÁИ Arkadaşlar bağlantı sorunları nedeniyle bir haftadır sitede değilim.. Bu süre bana biraz zaman kazandırdı.. GALATASARAY 2007-2008 Ev Sahibi ::
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: ЦОĿKÁИ Galatasaray Ev Sahibi/Deplasman/Alternatif çok hoş formalar tebrikler volkan.
BLACK EAGLE5 haRİKA formalar volkan kardeşim ama gs parçalı formanın arkası full kırmızı olacak ve numaralarlar sarı olcak sınırım yanılmıyorsam update yaparsean süper olur saol
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: BLACK EAGLE5 haRİKA formalar volkan kardeşim ama gs parçalı formanın arkası full kırmızı olacak ve numaralarlar sarı olcak sınırım yanılmıyorsam update yaparsean süper olur saol Uefa maçlarında öyle sadece.. :) TSL'de numaralar siyah.
himan **ellerine sağlık volkancığım yalnız bir sorum olcak bana renkler bir tuhaf geldi oyunda güzel gözükür dimi :D** birde template'deki volkan yazıları oyundan gözükür mü