France Anlayamadığım şey PS3 deki ve XBOX daki menülerle alakası yok. Herzaman Tüm konsollara ve PC lere aynı menü vb. şeyler olurdu. Ama bu resmen FIFA 07 ye 08 yazılmasıdır. Bu EA dalgamı geçiyor bizimle anlayabilmiş değilim.
cangele9 valla ben alırsam sırf kar yağışı ve antreman mod için alırım yoksa fifa bu görüntülere bakılırsa bitik bare çıkar çıkmaz fifa07 ye yapılan yamalar fifa08 e uyarlanması lazım yoksa sarmaz
cnkmr bence o FIFA 08 değildi ya da DEMO olduğu için menüler değişikti ama gerçekten böyleyse yorum yok
byMelih ya su menu bile 07 yi cok cok andırıor ya ben vazgectim bide scn dekiler indrsin bakalım ssleri gorelim
Immune Ya bende durdur hatasına düşenlerdenim :o İşin daha kötüsü şu an link çalışmıyo :mad: Elinde başka link olan varsa lütfen yardım etsin.
Taylang http://www.youtube.com/v/p6EU30eXxMs>http://www.youtube.com/v/p6EU30eXxMs type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Bu videodaki ikonlar isim yazan yerler ile demodakinin ne alakası var? Bu resmen hakarettir ya... tamam x360 bile olsa pc de de aynı ikonlar vb. ile çıkması lazım değil mi?
byMelih arkadaaslar bu demo bu gun felan elimde olur inş su demoya iyi bi ayar cekerim de güselleşir tema menu felan:D
Taylang Orjinal Mesajı Yazan: ByBaHaBaBa Demoda yok şuan kaldırılmış largedownloadstan..Pff.. yoo duruyo durduğu yerde şaka malzemesi...
venomtrk bu sene fifanın PC versiyonuna önem vermyeceği belliydi,zaten fifa 2009 için next gen olacak denilmişti bu sene ps3 ve xbox360 a çok önem verdiler,seneye fifa 2009 esas yeni jenerasyon olacak bu yüzden fifa 08 den çok ümitlenmemek normal
haskut yaw ark gösterdikleri video nasıl bu nasıl yaaa bişilik var bunda herhalde ark yama filan yaptı bana inandırıcıda gelmedi yaaa inanmakta istemem :(
nico Orjinal Mesajı Yazan: ByBaHaBaBa Demoda yok şuan kaldırılmış largedownloadstan..Pff.. hala iniyor ama
byMelih evt kaldırmıslar durmuo bence bir yanlıslık oldu bu demoda yada ea de cok tepgi geldi felandır bilmiorum ama kalkmıs