Erdi39 Manchester United, Marsilya, Bayern Münih, Milan, NY Red Bulls, América ve Barcelona. demodaki takımlar arkadaşlar
Taylang diğer sitedeki resimler doğrultusunda tek birşey diyebilirim o da çok küfür dolu olur, ağzımı bozma EA SPORTS insan menüyü değiştirir bari... %57 bu arada flashget ilk başlarda 100kb/s ile çekiyordu ama şimdi 45kb/s anca
France Oyundaki takımlar Manchester United, Marsilya, Bayern Münih, Milan, NY Red Bulls, América ve Barcelona.
engin Evet ya hiç bir fark yok....Şıp demiş fifa 07 nin burdundan düşmüş oyun ....Morelim bozuldu acaba oynayışta yenilik var mı ?
byMelih Orjinal Mesajı Yazan: France SS görmek istiyen arkadaşlar. Donanım Haber Forumundaki arkadaş indirmiş. Doğrusu ben hayal kırıklığına uğradım. 07den hiç farkı yok. http://forum.donanimhaber.com/m_17160864/mpage_1/key_//tm.htm#17161970 abi cok cuyuk hayal kırıklıı yasıorum suan abi hersey aynı desem yalan olmazzz ben vageccek gibiyim indrmekten ya videolarda oyuncu isimleri gostergesi felan değişiktiiii
haskut yaw resimler hık demiş burnundan düşmüş bune yaaaa ha 07 ha 08 ufff biz boşuna mı bekledik ayıp yaaaa
France Orjinal Mesajı Yazan: Curcuna Fifa 07 Olduğu İçindir Belki Bunun Fifa 08 Olma İhtimali Yok... DonanımHaber forumunda resimleri koyan kişi benim sınıf arkadaşımdır ve çok güvendiğim birisidir. O koyduysa doğrudur. Ona inanıyorum. Malesef oyun bu. Anlaşılan EA PC'yi iyice sallamaya başladı.
Taylang Orjinal Mesajı Yazan: Curcuna Fifa 07 Olduğu İçindir Belki Bunun Fifa 08 Olma İhtimali Yok... Eğer Resmi sitesinden çektiğimiz dosya olmasa biri demoyu değiştirdi bize kakalamaya çalışıyor zannederdim. artık Fifa nın PES karşısında hiç şansı kalmadı bence
haskut ama ben yinede umutluyummm ark ama umudum git gide azalıyoooo o kadar resim koydu ark izledigim resimlerle alakası yok alla alla bişilik var bunda hadi bakalım inşallah yanılıyoruzdur bu 08 olamaz yaaa
Taylang Hala çok büyük şaşkınlık içindeyim ya, demonun boyutunu görünce biraz şüphelenmiştim ama HİÇBİRŞEY TEKRAR EDİYORUM HİÇBİRŞEY değiştirmeden bir oyun çıkartmak terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır...
turkmad Orjinal Mesajı Yazan: ronaldo7_ bu sene fifa ya ret ediyorum... begilki internetten indirim. PES 2008 FOR EVER PES 2008 FOR EVER PES 2008 FOR EVER PES 2008 FOR EVER PES 2008 FOR EVER PES 2008 FOR EVER I LOVE YOU PES,I LOVE YOU KONAMİ
Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: France SS görmek istiyen arkadaşlar. Donanım Haber Forumundaki arkadaş indirmiş. Doğrusu ben hayal kırıklığına uğradım. 07den hiç farkı yok. http://forum.donanimhaber.com/m_17160864/mpage_1/key_//tm.htm#17161970 Biri bizi kekliyor mu? Bu ne yav? 07'den hic bir farki yok.
neco_fifa ya arkadaslar göründe bakın FIFA08 daha ii olcak ama o resimlere bakınca kusasım gelio ama bosverin indirin de bakın;)