djgfb arkadaşlar benimki pentium d 3,2 ghz 2 gb ram geforce 7600 gs ekran kartı asus p5pl2 ekran kartı benım elımdekı pc bu sıstem ozellık lerı ıyı olmasına ragmen neden takılo :( :(:(:(:(:(:(
mehmetilhan ya ben bu islerden pek anlamıyorum ama toshiba satellite laptopum var blgisayırıma sağ tıklayıp özellikler diyince ekran kartına nasıl bakıldğını bilmiyorum çalışıp çalışmayacağını söyleyeblirmisiniz FIFA 06 VE PES 6 SORUNSUZ çalışıyodu
djgfb ekran kartını ogrenmek ıcın masaustundeyken sag tıkla ozellıkler de sonra ayarlar de ondan sonra gelısmıs kutusuna tıkla ve orada bağdaştırıcı war ordan ekran kartının kaclık we cınsını ogrenebılırsın ondan sonra tartısalım calıstırım calıstımayacagını ok;)
mehmetilhan Orjinal Mesajı Yazan: djgfb ekran kartını ogrenmek ıcın masaustundeyken sag tıkla ozellıkler de sonra ayarlar de ondan sonra gelısmıs kutusuna tıkla ve orada bağdaştırıcı war ordan ekran kartının kaclık we cınsını ogrenebılırsın ondan sonra tartısalım calıstırım calıstımayacagını ok;) tesekkurler
FReEsTyLeaDeM Orjinal Mesajı Yazan: djgfb arkadaşlar benimki pentium d 3,2 ghz 2 gb ram geforce 7600 gs ekran kartı asus p5pl2 ekran kartı benım elımdekı pc bu sıstem ozellık lerı ıyı olmasına ragmen neden takılo :( :(:(:(:(:(:( takılması pek normal aldın geforce kartı kesınlıkle nvıdıa frmasına aıt olursa hıc sorun yasamassın mesela bende 256 nvıde geforse 6200 var turbo cache hıc sorun yok son cozunurlukde bıle ram 1.5gb alet bomba gıbı fıfa08 ı beklıo sende en kısa surede ıı bı karta sahıp ol
yakamoz42 arkadaşlar ksura bakmayın ben pek bilgisayardan anlamam o yüzden soruyom şimdi heralde ekran kartım 128 ram da512 imiş bi de geforce fx 5200 bi şeyler dio kaldırır mı? not:fifa 08 demoyu kaldırıyo şimdiden teşekkürler
AdreNaline **Kaldırır merak etme sorun çıkmaz ... ama ekran kartını 256 yapsan tam süper olacak :D ...**
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ sisten özellikleri bu ekran kartıda nd GeFORCE fx5200 heralde zorlansada kaldırır paylaşım için saolun
usame17 merhaba arkadaşlar benim sistemimde şöyle 512mbram, pentium4 3.04, ati radeon7000 agp 64mb ekran kartı çalıştırırmı
AdreNaline Orjinal Mesajı Yazan: digimax ATİ lerde bu oyun çok sorun çıkarıyor geforceyi bilmiyorum... Benimki 512 mb ATI ve gayet iyi çalışıyor... SORUNSUZ.
DesPeRaDo_OsNa beyler benim pc'nin özellikleri; Pentium(R) 4 CPU 2.80 Ghz 2.81 Ghz,512 Mb RAM GeForce Mx440.. demoyu açmayı beceremedi sistem özelliklerinden mi kaynaklanıyor acaba???
SkyJacker. ekran kartın eski olduğu için demo açılmıyor , full oyunda açılmaz maalesef . tek sorun ekran kartın yoksa diğer özellikler fifa yı kaldırır
DesPeRaDo_OsNa saol hacım bende çok istiyorum ekran kartının değişmesini ama maddi durum nedeniyle kazık gibi kaldık :S tekrar saol ;)
SkyJacker. haklısın ama şöle ucuzundan bi kart bulabilirsin en azından bu oyunu oynamak için en azından fx5200 işini görür diye düşünüyorum bi araştır sen
murat0606 arkadaşlar benim 512 ram pentium 4 3.20 ghz ge force 5500 256 mb ekran kartı ve windows vista bu özelliklerle en son full detayda bile takılmaz dimi