amateur Güldürmesinler, be 06'yı bile, P4 2.0, 512 RAM, FX 5200 olan sistemimde rahat oynayamıyordum, bunu mu oynayacağım_
takayibo Yaws abe benim işlemci 3,0 ghz 256 mb ram ve 64 mb ekran kartı var hafızada 70 gb boş peki niye oyun açamıyorum hep siyah ekranda takılıp kalıyor :((((( dikkat ettimde bende DVD yok DVD olmadan çalıştıramazmıyım yoksa yüklemede mi DVD gerekiyor bendeki 52X CDROM kurtarmazmı acep :( :( :(
feyyaz_bjk Orjinal Mesajı Yazan: takayibo Yaws abe benim işlemci 3,0 ghz 256 mb ram ve 64 mb ekran kartı var hafızada 70 gb boş peki niye oyun açamıyorum hep siyah ekranda takılıp kalıyor :((((( dikkat ettimde bende DVD yok DVD olmadan çalıştıramazmıyım yoksa yüklemede mi DVD gerekiyor bendeki 52X CDROM kurtarmazmı acep :( :( :( ekran kartın mx serisiyse oyunu açmayacaktır.
thekingsong Tüh ya ALLAH kahretmesin vistayı 512 ram le 256 ram hızında oynıcaz 1024 le 512 offf hemen kurtulmam lazım şu lanet şeyden ama şimdi direx 10 oyunları çıkcak pffff be!En iyisi paraya kıyıp bi 1024 lük ram daha taktırıyom...Ekran kartı gereksinimi her zamanki gibi çok düşük :D
gurkan_19_g tabiki bu kdar dusuk sistem olcak fazla bi degsklik yapmasniada gerek yok ea nn nasil olsa satio oyunu nu ea gene 1 sene boyunca yatmis
AdreNaline Orjinal Mesajı Yazan: gurkan_19_g tabiki bu kdar dusuk sistem olcak fazla bi degsklik yapmasniada gerek yok ea nn nasil olsa satio oyunu nu ea gene 1 sene boyunca yatmis EA bütün sene yatmış diorsan ps3 için olan çizimlere bir göz at ;)
fifa_mania_99 ya arkadaslar yapmayin sizin o pc ler cok eski oyunlari anca calistirir. yeni nesil oyunlar yuksek kalite ister bi an once upgrade yapin pc lerinizi. ben yaptim valla biraz pahali oldu ama hala eksikleri var.
Qarijma oo bu ne be benim 512 mb ram,intel pentium 4 islemci 3.8 ghz bu bişey deil ama pes 2008 1 gb ram istiyo onu ne yapacas asıl
fifa_mania_99 ama pes sanirsam next-gen kullanacak. resimlerini gordum grafik acisindan fifaya buyuk bi calim atacak gibime geliyor. fifa da bence next-gen e gecmesi lazim
feyyaz_bjk Orjinal Mesajı Yazan: fifa_mania_99 ama pes sanirsam next-gen kullanacak. resimlerini gordum grafik acisindan fifaya buyuk bi calim atacak gibime geliyor. fifa da bence next-gen e gecmesi lazim Konu başlığıyla olan alakası nedir arkadaşım bu yazdığının ?
AdreNaline Orjinal Mesajı Yazan: fifa_mania_99 ya arkadaslar yapmayin sizin o pc ler cok eski oyunlari anca calistirir. yeni nesil oyunlar yuksek kalite ister bi an once upgrade yapin pc lerinizi. ben yaptim valla biraz pahali oldu ama hala eksikleri var. 64*2 Dual Core Processor 1 gb ram, 150 gb hd , 512 mb ekran kartı .... Bence Next Gen görüntüleri çalıştırır ....
AdreNaline Orjinal Mesajı Yazan: fifa_mania_99 ama pes sanirsam next-gen kullanacak. resimlerini gordum grafik acisindan fifaya buyuk bi calim atacak gibime geliyor. fifa da bence next-gen e gecmesi lazim Oooooo o zaman direkt pes alrım (Eğer doğruysa...)
ruudvannistelrooy ark lar benmki ati radeon 2400 die gidio hiç bi yerde kasmadan calıstırabilir mi lütfen cevap yazın!!!!!!!?????
AdreNaline Orjinal Mesajı Yazan: ruudvannistelrooy ark lar benmki ati radeon 2400 die gidio hiç bi yerde kasmadan calıstırabilir mi lütfen cevap yazın!!!!!!!????? Kaç mb??? 256 ve fazlası ise zevkle oynarsın ;)
ruudvannistelrooy Kaç mb??? 256 ve fazlası ise zevkle oynarsın ;) 256 mb 1 gb ye kadar cıkıo :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D fifa07 bazı yerlerde kasıoda ondan sordum
ruudvannistelrooy gol sonrası ve mac basında kadrolar cıkarken kasıo kasıo paylasımlı hiç bi yerde kasmayan ekran kartı varsa onla deiştircem 08 de kasarmı die soruorm
AdreNaline Paylaşımlı ise bazı yerlerde kasar sonuçta ram den aldığı için ... Tabi 08 için kesin birşey söyleyemem ama gene bazı yerlerde kasar diye düşünüyorum...