Denizimo ben normalde 3d stad yaparımda bu işede el atim dedim :D Budaha ilk çalışmam işllah ilerde daha iyileri olur DENİZLİSPOR 07-08 KİT
yilmassh baba forma cok harika olmus ama imageshack de gorunmuyo onun icin faydalanamadim senden ricam acaba denizlispor full pack yayinlarsan yani diger formalari da yaparsan cok memnun olurum ayrica yillardir futbol oyunlarinda hayalini kurdugum Denizli Ataturk Stadi ni tipki Bursa Ataturk Stadi gibi cok harikda 3d seklinde yapabilirsen coook memnun olurum simdiden eline saglik cok tesekkurler
Denizimo şuan denizli atatürk ü yapmadım ama avni aker 3d ali samiyen 3 bitirdim ama daha yayınlamadım bu arada saol kardeş yorumun için
yilmassh Kardes Avni Aker yoldaysa bu bile muthis bir haber valla.. Ama insallah Denizli Ataturk de yaparsin buarada avni aker i nezaman yayinlarsin senin super mod oldugun siteyi gezdim fena degil cok hos ama icerik cok az sanki bence bu yil soccercenter rakip olursunuz bole giderseniz :)
Denizimo VEEEEE ANKARASPOR SET!!!! BAYA URAŞTIRDI ::::ANKARASPOR SET::::: ANKARASPOR 07-08 KALECİ FORMASI ANKARASPOR 07-08 FORMALARI yorum yorum
yilmassh ustat nezaman stadlari yayinlarsin avni aker ve denizli ataturk 3d statlar yparsan cook sevinirim buarada ankaraspor set muthiss olmuss eline emegine saglik kardes...
yilmassh hadi hayirlisi kardes bir an once bekliyoruz avni aker stadini bide senden ricam denizli stadi ve ankaraspor asas stadini yaparsan cook sevinirim simdiden eline emegine saglik kardess tesekkkurlerrr..
Denizimo çok az yorum BAHCECIDE OLMASA.. yayıynlamıcam valla diğer sitelerde yayınlasam sayfsa 10 sayfa olmuştu bu son. yorumlar gelirse yayınlıcam SİVASSPOR 07-08 KİT
_DiSsMaKeR_ deniz siz karşılıklı chat yapıo gibisizinz sivasın sortu gerçekden ölemi rengi ii tutdurmuşsun!..
yilmassh usta sakin ole dusunme yaa!.. bence cok iyi formalar ama ben tıkladıgımda formaya ımageshack de gorunmuyo forma direk sitenin kendi anasayfasina atiyo.. neyse ama senin stadlarin daha kaliteli bence ..insallah yeni stadlarda yayinlarsinn ii calismalar deniz kardes..
kuduzit bu formaların collar numaraları nedir acaba yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler
Tearaway güzel forma ama siyah renklerin olmuyor ve template çizmeyi öğrenmen gerek şorta bişiler denemişin açık siyahın üstüne koyu renk püskürtmüşün sanırım yeni şeyler denemen güzel ama malesef olmamış :(