irreplaceable arklar bilindiği üzere d spor maç şifreliyor bu kanalda belçika tvsi maç şifresiz olarak yayınlanacak almanca spiker Frekansları Uydu İsmi: Astra 19.2 Frekans: 12.670 MHz Polarizasyon: Vertical (V) Dikey Sembol Oranı: 22000 KS/s Bu maç ta kesin
irreplaceable Orjinal Mesajı Yazan: tayfunartar yanlışın var bu kanal çıkmıyo bence fekans değişmiştir adı ne kanalın VT4 kanalın adı. frekans değişmez google de arattır VT4 Bisskeyler diye 16 haneli bir kod çıkcak sonra menu -> 121 -> ok yap bisskeyi gir şifre açılır yalnız dikkat et bisskeyler çok sık değişiyo int araştırıp bulabilirsin ;)
irreplaceable çıkıo da hotbird de aratırsanız çıkmaz tabi aradım çıktı ama şifreli google den aradım bisskeyler diye kanal açıldı.
irreplaceable Stevie G bunca kişi çıkardı bi sen kaldın. Arat gugılda VT4 frekansları diye ordan bulusun edit: çanak olayı doğru ben onu düşünmedim galiba seninki ondan dolayı
The Patriot **Türksatta dsmartın aktarma yayınının frekansını bulabilirsek yine şifresiz izleyebiliriz.**
Stevie G Orjinal Mesajı Yazan: criminal Stevie G bunca kişi çıkardı bi sen kaldın. Arat gugılda VT4 frekansları diye ordan bulusun edit: çanak olayı doğru ben onu düşünmedim galiba seninki ondan dolayı hem çanak olayını düşünmedim diosun hem de kanalı buldum.burda bi çelişki yok mu?
ceza_tugra YA ŞİMDİ BENİM TEK ÇANAK FREKANSI YAZSAM İZLEYEMEM DEMİ!BİDE SON OLARAK ÇANAĞI ASTRA'YA GÖRE ÇEWİRSEM BECEREBİLİR MİYİM KORDİNATLOARI NEDİR? pusulayla belki yaparım :D:confused: