veNev Slm arkadaşlar ben daha yeniyim ve forma yapmayada yeni yeni başladım.Önceden reklam panoları yapıyordum ama şimdi yeni sezon formaları çıktıkça bende avrupa takımlarının formalarını yapmaya başladım.Umarım beğenirsiniz. FC INTER AWAY AC MILAN HOME REAL MADRID HOME
veNev istersen sende burada yamalarını paylaşabilirsin seninkilerde güzel(reklam panoları BAYERN MUNCHEN AWAY
ahmetcntrk Orjinal Mesajı Yazan: dddrrr istersen sende burada yamalarını paylaşabilirsin seninkilerde güzel(reklam panoları BAYERN MUNCHEN AWAY ok
Venom **Konu başlığı kurallara uygun olacak şekilde düzenlenmiştir.** *Bundan sonra büyük harflerle başlık yazmamaya özen gösterin.*
veNev Orjinal Mesajı Yazan: Venom Konu başlığı kurallara uygun olacak şekilde düzenlenmiştir. Bundan sonra büyük harflerle başlık yazmamaya özen gösterin. saolda pek bi değişiklik yapmamışsın takımları belli etmek için büyük yazdım o kadar
hipermegacoolstar ewet bence de güzel ne de olsa bir emek verilmiş tebrik ederim ddddrrrrr kardeş güzel olmuş başarılarının devamını dilerim.
07_UA_07 Emeğine sağlık kardeş işime yaradı bugün anderlecth dırrrrrrrrrrrrr olcak bejeke ve febeye başarılar