Lincoln2002 GRUP A TAKIMLAR LYON MİLAN ARSENAL VALENCİA MAÇLAR ARSENAL-MİLAN LYON-VALENCİA VALENCİA-ARSENAL MİLAN- LYON ARSENAL-LYON MİLAN-VALENCİA
Lincoln2002 GRUP B TAKIMLAR LİVERPOOL JUVENTUS VİLLAREAL MAÇLAR JUVENTUS-LİVERPOOL FENER-VİLLAREAL VİLLAREAL-LİVERPOOL FENER-JUVETUS VİLLAREAL-JUVENTUS FENER0-2LİVERPOOL ikinci maç LİVERPOOL4-5FENER
Lincoln2002 GRUB C TAKIMLAR INTER MÜNİH MADRİD CHELSEA MAÇLAR MÜNİH 0-3CHELSEA ikinci maç 0-3 MADRİD-INTER CHELSEA4-7MADRİD ikinci maç 2-5 INTER-MÜNİH CHELSEA-INTER MÜNİH-MADRİD
Lincoln2002 GRUB D TAKIMLAR N.UNİTED BARCELONA ROMA M.UNİTED MAÇLAR ROMA-N.UNİTED BARÇA4-8M.UNİTED ikinci maç 4-7 BARÇA4-3ROMA ikinci maç 3-6 M.UNİTED-N.UNİTED N.UNİTED8-8BARÇA ikinci maç 6-4 ROMA6-6M.UNİTED ikinci maç 3-5
haivanat Orjinal Mesajı Yazan: Lincoln2002 GRUP B TAKIMLAR LİVERPOOL JUVENTUS VİLLAREAL MAÇLAR JUVENTUS-LİVERPOOL FENER-VİLLAREAL VİLLAREAL-LİVERPOOL FENER-JUVETUS VİLLAREAL-JUVENTUS FENER0-2LİVERPOOL LİVERPOOL4-5FENERBAHÇE
Lincoln2002 UYARI............. MAÇLARINI YAPMAYAN LAR DİRKMEN 3-0 MAĞLUP SAYILACAK..... AMA BENİM DIŞIMDA ÇÜNKÜ 2007'DE YAMA OLDUĞUNDAN SİLDİM VE CD BOZULDUĞUNDAN YÜKLEYEMEDİM.....
uA_UNI Bu ne saçmalıktır böyle ya :) Katılan herkes 09-08-2007 tarihinde kayıt olmuş vede hepsinin 1-2 mesajları var onlarda turnuva kaydı :D Burada bir düzmece kokuyor ama neyse :)
heryerdefener b.munih'in chelse ile maç gününde fifam bozuk deyip maçı yapmadığı için 3-0 yenilmiş ayrıyetten rövanştada yine 3-0 yenilmiş sayıldı bu da chelse'ye 6 puan demek HERYERDEFENER=CHELSE
heryerdefener inter benimle maçını yapmadığı için sanırım yine 3-0 3-0 yenmiş sayılıyorum HERYERDEFENER=CHELSE
faruk_47 ELaphe Takım:barcelona Arkdasım Ya ben SAat 21,00 den Sonra girebiliorum nete Nasıl yapcaz :Dbunu