artun77 başka bi gelişme yok mu yaw torrentlerde ps dolaşıyo ama pc 31 ekim mi yani. Çok saçma bu ps'i olanlara bu kadar avantaj verilmesi
fearkill evt ekimde ama ekimin kaçında belli deil biri diyor ekim 2 de çıkması lazımdı biri diyor 30 ekimde
uA_UNI Orjinal Mesajı Yazan: David Villa Sánchez 2 Ekim'de oyun piyasaya çıktı. PC için gerekli download linki varmı acaba ? Malum bugün 11 Ekim :)
Venom Orjinal Mesajı Yazan: uA_UNI Orjinal Mesajı Yazan: David Villa Sánchez 2 Ekim'de oyun piyasaya çıktı. PC için gerekli download linki varmı acaba ? Malum bugün 11 Ekim :) Forumda yasadışı içerik paylaşımı yasak!
attack64 Insallah güzel oyun olur. En azindan eskisine göre yenilikler olsun. Konamidende NBA bekliyoruz !
bandobras Orjinal Mesajı Yazan: bandobras peki grafikler bilgisi olan? birde ea'in kendi sitesinde gördüğüm (satın almak için tıkladım ve pcye tıkladım.... Status: Pre-Release Wed Oct 31 02:00:00 CDT 2007; yani kısaca 31 ekim saat 2 de oyun çıkıyor=) inanmayanlar için kaynak arkadaşlar 11 gün daha var oyunun çıkmasına sabredin ama nextgen grafiklerle gelmiyor oyun PC için
Prophet avrupada 19 ekimde piyasaya cıktı oyun almanya da bazı storelarda ama amerika da 30 ekim diyor. Torrente düştüğü anda korsan cd cilerde bulabilirsiniz :)
Can_ arkadaşlar oyun internete düştü 1-2 güne kadar oynarız diye tahmin ediyorum herkese hayırlı uğurlu olsun:) :)
Prophet hayırlı olsun oyun bugun itibariyle torrentlere düştü :) yakında korsan cd cilerde bulabilirsiniz