belratrix http://rapidshare.com/files/46211953/KONAMI-WIN32WE9UOPT link burda arkadaşlar ... emeğine sağlık kardeş saol...
memati22 Orjinal Mesajı Yazan: happysword merhabalar ben sitenin yeni üyesiyim türkçe yamayı belgelerim konami Winning Eleven 9 save folder birin içine kopyaladım oyunun içine girdiğimde herhangi bir değişiklik olmadı yani hollanda ligi tamamen duruyor ve türkiye ligi diyede birşey mevcut değil nasıl bir sorun olabilir acaba KONAMI-WIN32WE9UOPT file de bir sorun olabilirmi ilginize şimdiden teşekkür ederim. evet aynı sorun bende de var ilgilnerseniz sevinirim..
memati22 Orjinal Mesajı Yazan: happysword merhabalar ben sitenin yeni üyesiyim türkçe yamayı belgelerim konami Winning Eleven 9 save folder birin içine kopyaladım oyunun içine girdiğimde herhangi bir değişiklik olmadı yani hollanda ligi tamamen duruyor ve türkiye ligi diyede birşey mevcut değil nasıl bir sorun olabilir acaba KONAMI-WIN32WE9UOPT file de bir sorun olabilirmi ilginize şimdiden teşekkür ederim. aynı sorun bende de var nasıl olucak yardımcı olursanız sevinirim..teşkr..