Orjinal Mesajı Yazan: Ayrton Senna Da Silva
Orjinal Mesajı Yazan: _TaYLaN_
deivid'in o cirkin hareketi hala burda konusulmamis hayret ediyorum dogrusu basin'da nedense bu hareket hic konusulmadi simdi herkese soruyorum deivid'in yaptigi hareket'in nouma'nin hareketinden ne farki var...artk bence fener istese bile deivid bu takim'da kalamaz kalirsa skandal olur ve tüm besiktaslilarin tepkisini ceker...hem ibrahim üzülmez'e yapilan'da cok üzücü bir tane kirmizi kart gördü diye medya bu adam nasil milli takim'da oynar falan diyorlar...
Deivid'in hareketiyle Nouma'nin hareketini nasil ayni kefeye koyabiliryorsun? Deivid o hareketi Bjk'li taraftarlara mi yapti? Cok farki var. Nouma cinsel organini rakip taraftarlara karsi yapti. Deivid'in ki net degil. Hadi Runje'nin hareketiyle karsilastirsan bi derece......
Ayrica Ibrahim kirmizi kart gordugu icin bu kadar elestirilmedi. Yerdeki oyuncuya tekme attigi icin bu kadar elestirildi.
deivid o hareketi bjk taraftarlarina yapti;) hem net degil ne demek yapmis iste...runje'de yaptigi harektle hakli bence düsün sende bir yabanci ülke'de oynuyorsun ve sürekli rakip taraftarlar senin soy adini tezahürat olarak kullaniyorlar ve bu tezahürat'da dalga amacli bende runje'nin yerinde olsam aynisini yapardim ama bence runje'nin o durum'a gelmesinden bjk taraftari sorumlu cünkü runje runje diye bagiriyorlardi dalga gecerek bu yüzden diger takim taraftarlarida bunu kullanmaya basladi neyse simdi...
ibrahim üzülmez'e cok büyük elestriler geliyor adam'a resmen hakaret ediyor bazi yazarlar bu cok yanlis...ibo yanlis bir hareket yapti tamam ama bunun bu kadar abartilmasi'da gereksiz yani gecen sene aurelio rico'yu dövdü o olay bu kadar medya'da yazilip cizilmedi demek istedigim bu...adamlar sanki kirmizi kart gören oyuncu futbol oynuyamiyormus gibi konusuyor...