_wolff_ Burda ilk formamdan itibaren sırayla neredeyse yaptığım her formayı yayınlayacağım daha acemiyim ama kendimi geliştirdikçe daha iyi formalar yapacağıma inanıyorum. Karabük Home Samsun Home Samsun Away Elazığ Home Elazığ Away Diyarbakır Home Diyarbakır Away Kocaeli Home
Kerem İlk Formalar için iyisin ;) Hadi Bakalım daha iyilerini Bekliyoruz. Lig Adan Başlaman Pek iyi Değil Çünkü Lig A Takımlarının Pek Resmi Yok Ama Yinede Güzel işler Çıkartacaksın inşallah Hadi Bakalım Benden Sana bir hediye ;) Kocaeli Forması Ev Sahibini Düzenledim.
_wolff_ Yorumlar için teşşekkür ederim ayrıca Kerem kardeş hediyen için teşekkür ederim. Kocaelispor Away(ya away ya alternate emin deilim:)) v1 v2 v3 Hangisi daha ii olmuş bence en iyisi v3 ama sizin de bi fikrinizi almak istedim.
_wolff_ Sağolun.Giresunspor için renklerle biraz daha fazla oynadım mat tasarımı da Witch-King gibi yapmaya çalıştım.Oldu mu olmadı mı orası size kalmış:) Giresunspor Home v1 Giresunspor Home v2 Mat
_wolff_ Yorumlar için sağolun zaten siz olmasanız yorum yapan yok:D İstanbulspor Away yada Alternate v1 v2 v3
FaRuK_1907 formalar çok iyi yalnız süperligdeki takımlarında yapsana formalarını yada avrupadaki takımların
_wolff_ FaRuK_1907 arkadaşamızın sölediği öneri doğrultusunda Fenerbahçe formalarını yapmaktayım şimdilik sadece Fenerbahçe Away Frontu bitti. --:mad: Güzel olduğunu düşünüyorum.Tabii daha updateler yapa yapa güzel bi forma olackatır.
FaRuK_1907 ooo kanka süpersin valla bu formaları ilk sen yaptın ve de çok güzel olmuş.Birde ben bi yorum yapayım beyler ben fenerbahçenin yeni deplasman ve cl de giyeceği formaları beğnmedim.Haa birde wolff formalara parlaklı versen dahada iyi olur...
_wolff_ Sağol kardeş.O formalar mattı.Bunlar mat olmayan halleri. -- :mad: Akşama yakalara update ve turkuaz forma gelior:)
MacTavish **frontlar bana ait hangi izinle ALDIN acaba sorabilirmiyim:mad:biz saatlerce uğraşalım sen hoop üstüne koy çal ne kadar güzel:mad:**