Kerem **Update Gibi Değil Beyler FIFA 08 Edition üzerinden Olmayan ama onun gibi kapsamlı fakat bu sefer çok daha detaylı bir paket olacak ;);**
Kerem Witch_King Teşekkür Ederim. Pen Tool için ;) Snoof Çok Teşekkür Ederim Kardeşim Senin Sayende Bu Formayı Daha Güzel Yapabildim.
Kerem Sağolasın Wolf Kardeşim Ama Cola Turka Logolarındaki Aksaklık ve Şorttaki Aksaklık üzerine Yeni bir Update Yaptım ;)
_wolff_ Bi bozukluk var gibime gelio ama bi kol bölümü çubuklu diğeri düz siyah formanın orjinalini görmedim ama hatalı gibi geldi bana.İstersen bi update yaparsın
Kerem Orjinal Mesajı Yazan: _wolff_ Bi bozukluk var gibime gelio ama bi kol bölümü çubuklu diğeri düz siyah formanın orjinalini görmedim ama hatalı gibi geldi bana.İstersen bi update yaparsın Yorumlar için Teşekkür Ederim. Wolf kardeşim dediğin şeye hiç gerek yok ;) Çünkü Ne Kadar Trabzonlu Olsamda 4 Büyüklerin Hepsini dakika dakika takip ederim vede BJKdeki hiç bir futbolcu uzun kollu giymiyor ama yinede uzun kolu yaparım :) "Bu Arada Lütfen Formaların Resimlerine Bakarak Yorum Yapınız ;)