kurdt o indirdigin sesi audio programiyla efeklerden reverse(ters)ine cevireceksin orda bi sey soruo basit bisey;) bnde 24 deyim 3 kulakli kopek ne ya bi yardim edin buraya kadar gelip[ bole beklemek..
Venom 3 kulaklı köpeğin ismini arayıp bulacaksın diyelim bulduğun isim mesela terry olsun: terry.php şeklinde adres çubuğuna ekleyeceksin.
kurdt buldum saol ya bu sefer bnde bi sorun var hıç biyere bişiy yazamıorum o boşluğa da yazamıyorum dolayısıyla cevabı yazamıyorum ayrıca sayfada sağda tıklayamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim
ceyhan12 23'teyim bir kapı var bu kapıdan ancak usta bir gizemci geçebilir diyo nasıl bulunacak cevap?
kurdt XnView programi varya o resmi kaydedip bu programla accaksin programin ust tarafinda image yazar ona tikla altta exract channel var ordan blue yapcaksin ok.
Immune 19.bölümde telefon meselesi var ya..Orda eserin adı "ioyada" değil mi ya? Bi yanlışlık var ama çözemedim. 444555999232
kurdt orda ''3D'' bı sey vardı:p YA arkadaşlar bnde sorun var sayfada hıçbiyere yazı yazamıyorum sağ da tıklayamıyorum bu neden olabilir ne güzel geçmiştim şu köpek sorusunu 25.bölümdeydim pff:o
Immune Orjinal Mesajı Yazan: KolaysaAnlat YA arkadaşlar bnde sorun var sayfada hıçbiyere yazı yazamıyorum sağ da tıklayamıyorum bu neden olabilir ne güzel geçmiştim şu köpek sorusunu 25.bölümdeydim pff:o Aynı sorun bende de var.IE'ye geçtim ben. Bu arada şu telefon olayında...Yazar kim ya ?Vikipedi'de Hesoid olduğu biliniyor yazıyor.Ama onu numarayla da yazsam harfle de yazsam kabul etmiyor. :o
LuNaT1C ya kullanıcı adımı unuttum ya 28de kaldım:D (ne rezil bir durum:O) nerden bakcez öğrnemk için:o
Immune Küçük kıyamet'i izledim.Çok da süper filmdi aşırı beğenmiştim.Ama lanet olsun ki ailenin soyadlarını hatırlayamıyorum ya :s Google aramalarım da başarısız.