Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: KolaysaAnlat snn oyunda olman bi kural ihlali atttilla abi:p Git İşine Be. Her Neyse Ne Yapabilirim Bu Sorunla İlgili.
emma_seal ya 36 da nilüferli soruda ordakı yazıyı rakama cevırp yazdm ama kabul etmedii...off beea. ne biçm iş bu böleeee.bu konuda bı fıkrı olan warmıı
kurdt kac tane nılufer cıcegı var 9 ordakı yazıyla yazılan sayıyı sayıya cevır carp 9 la bulursun;) bn odak tayım ne odakmıs be:o
kurdt ya yiit bi yardım etsene be orda odak dıo da bn napcam o bıseler yapıo ama hayırlısı:rolleyes: :D
LuNaT1C O sorayı bizzat ben çözdüm odağı çözümü benden çıkmıştır:cool: sayfayı araştır iyice tıklancak bir yer var:cool:
ofluA ben daha yeni başladım 20.bölümdeyim anlamadım işey lecter van helsing nixon picasso yazıyo bunların arasındaki anlam ne yardımcı olursanız sevinirim
kurdt Orjinal Mesajı Yazan: CrAzY_YiqiT O sorayı bizzat ben çözdüm odağı çözümü benden çıkmıştır:cool: sayfayı araştır iyice tıklancak bir yer var:cool: gyzemli cocuk:D Orjinal Mesajı Yazan: ofluA ben daha yeni başladım 20.bölümdeyim anlamadım işey lecter van helsing nixon picasso yazıyo bunların arasındaki anlam ne yardımcı olursanız sevinirim o soruda sanırmı anthony hopkıns di google da ararsan cıkar;)