Gala_10Hagi_Is_God yaaa yapıyosunuz yamaları sonra calısmıyorrrr anlamıyorsanız urasmayın kardesim bizide sinir hastası etmeyinnn 80 mb indiriosunnn heycanla sonra hata verince bilgisayarı baseball sopasıyla parcalamak istiosun yapmayın bunu lennn yeter artık adam gibi calısan bi yama gormedin len surda 1 tane gormedim !
EuroSER Sistemin kötüyse yamayı yapanları suçlama bunca kişi nasıl açıyor ağzını topla ve otur yerine.
arda19 bu yamada daha ılk mactan sonra oyundan atıyo.. yama duzeltılırse bence harıka ama oyundan atıyo
veNev Orjinal Mesajı Yazan: EuroSER Sistemin kötüyse yamayı yapanları suçlama bunca kişi nasıl açıyor ağzını topla ve otur yerine. asıl sen efendi ol adam açmıyo dio sorunu biliyosan çözümünü anlat bilmiosan germe otalığı SUS!Üstelik kimseye saygısızlık ettiğide yok.Arkadaşım sana gelince FATBHBUILDER ı çalıştır ondan sonra fat GUI editörü bul onu da dene garanti olur OK?
Kerem Orjinal Mesajı Yazan: veNev Orjinal Mesajı Yazan: EuroSER Sistemin kötüyse yamayı yapanları suçlama bunca kişi nasıl açıyor ağzını topla ve otur yerine. asıl sen efendi ol adam açmıyo dio sorunu biliyosan çözümünü anlat bilmiosan germe otalığı SUS!Üstelik kimseye saygısızlık ettiğide yok.Arkadaşım sana gelince FATBHBUILDER ı çalıştır ondan sonra fat GUI editörü bul onu da dene garanti olur OK? En iyisi kimse konumu kirletmesin artık. Lütfen Yama hakkındaki eleştirilerinizi diğer yorumları da göz önüne alarak yapınız.
hizli_bugra menajer bölümünde oynuyorum 1,5 sezon sora beni atıyolar bunu nasıl çözebilirim yoksa öle mi kalcak
nofear72 oyunu normal kurulu once 2013 de manejerlikte super cupada exe hatası verip atıyodu şimdi 2008 de hata vermeye başladı bu yamayı kursam düzelirmi sadece bjk taraftar sesleri yüklü yine burdan indirmiştim teşekkürler..
___DeMiRBeY___ kerem abi ya oyunu yükledim ama sonra soccerracceess diye bişey çıkı butona tıklıyorum uyarı gibi bişey veriyo abi bir msn yada adres verirmisin yada yardım edermisin :)
tolga1851 ya arkadaşlar ben bu yamayı indirdim yükledim ama olmuyo detaylı kurulum bilgileri verecek birisi var mı?