Orjinal Mesajı Yazan: sedat_genc
Kerem kardeşim herzamnki gibi güzel bir iş çıkarmışsın ama bişeyler diyeceğim.oyunun menüsü biraz parlak ve arka resim dolayısıyla yazılar pek gözükmüo ve stadlar öbürlerine göre biraz daha amatör (merdivenler felan yok) ve bazı oyuncuların normal yüzünü bozmuşsunuz orneğin kezman siz güncelleme yaması çıakrdınız ama ben onda fazla bi deişiklik göremedim fifa 08 çıktı belki bunla ilgilenmezsiniz ama bi yeni güncelleme daha bekliyorum senden.şimdi dersin ozamn o yamaları indir ama onları da bu yamanın üzürine ekleyince oyun bozuluo o yüzden bi güncel yama daha çıkarırsan çok sevinirim şimdiden teşekkkürler ve iyi çalışmalar kardeşim...
Update v1 adlı yamada Göz alıcılığı gidermeye çalışmıştım. Teşekkür Ederim.
Orjinal Mesajı Yazan: hakans963
arkadaşlar yaa ben yükledim menejer modda 2 maç sonra atıyor oyundan.Neden böle oluyor yaa
Oynatarak maç geçiriniz sonradan Maç yapmaya başlayınız çoğunlukla bilgisayar'ın kasması sonucu oluşan bir hatadır , Yeterince açıklamayıda yapmıştım Konunun içersinde.
Orjinal Mesajı Yazan: pk123
ya ben indirdim ama yamayı nereye kurucam kuruyom olmuyo lütfen cevaplarsanız sevinirim
Oyunun içerisindeki Data klasörüne kurmanız yeterli olacaktır.
Orjinal Mesajı Yazan: hakans963
arkadaşlar bu fifa 07 ye de olur mu ???
çabuk söleyin olmasssa boşa indirmiyimm:rolleyes:
FIFA 07 için yapılan bir yamadır.
Orjinal Mesajı Yazan: alphan54
ya arkadaşlar ben bu yamayı yükledim ne stad gözüküyo ne hkkemlerin yarısı menejer mod da da oyundan atıyor futbocular sanki çayırda oynuyor heryer bomboş yardım...?
Fatbhbuilder.exe'yi doğru çalıştırdığınızdan emin olunuz vede daha önce yüklediğiniz bir yama varsa onu silerek yükleyiniz.
Orjinal Mesajı Yazan: fatihmet
iğreç keisnlikle indirmeyin berbat bi yama ama yinede emeğin için sağol
Teşekkür Ederim , Terbiyessizliğe Lüzum yok.
Orjinal Mesajı Yazan: donatello92
Usta çimler çok kasar.orijinal çimleri kullansan atma sorunu olmayabilirdi
Atma sorunları , Regedit vede Çıkartılma işleminin daha önce fark edilmemesinden kaynaklanıyor , FIFA 08de bu sorunları inşallah yaşatmayacağız.
Orjinal Mesajı Yazan: sagopa333
BUİLD SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN SİLDİM YÜKLEDİM HALA BUİLDDE HATA VERİYO
Yanlış yere kurulum dolayısıyladır , Data klasörünün içine kurarak deneyiniz.