faramir55 turnuva modda sadece bende mi oluyor bilmem maçtan sonra oyundan atıyor.bir de spiker Galatasaray futbolcuların birkaçı hariç hiçbirinin ismini söylemiyor.
okyay58 çok çok çok teşekkürler bende bir kez bile oyundan atma olmadı ama transferlerde epey eksiklik var sivasspordan 1 tek servet gsye gönderilmiş Sivasspor takımının gerisi aynı hatta kaç yıldır sivasta oynayan bazı oyuncular takımda bile yok..
xcrazyboyx neden süperlig stadları gözükmüyor ayrıca ben bu yamayı nasıl slebilirim sanki gökyüzünde oynuyormuş gibi
mardahan55 ya arkadaşlar indirdim güzel olmuş gerçekten ama mesela kasımpaşaspor'u seçiyorum adamların asların güçleri hepsi 50 yedek kaleci var onun gücü 62 ama as kaleci yapınca 50 ye düşüyor oyunun editlenişinden herhalde..!
cemodinho ya beyler bu yamayı silecek bişey yokmu bu yama olduğu sürece hamachi den fifa oynayamıyorum lütfen bunun bi çıkar yolunu bulun veya bana fifa 07 datasını atın !!!!
cemodinho ya beyler bu yamayı silecek bişey yokmu bu yama olduğu sürece hamachi den fifa oynayamıyorum lütfen bunun bi çıkar yolunu bulun veya bana fifa 07 datasını atın !!!!
Benx38 bişey sorcam türk stadları alınca gözükmüyo ama yabancı stadları alınca gözüküyo ne yapmalıyım