Herşeyden önce yama için emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.Gerçekten mükemmele yakın bir yama olmuş.Artık sıkılmaya başladığım oyundan yeniden keyif almaya başladım sayenizde.
Ama eğer yanlış anlamazsanız yapıcı eleştiri babında bir kaç farkettiğim eksikliği dile getirmek istiyorum:
-Diğer takımlara pek dikkat etmedim ama Galatasaray'da oyuncu güçlerinde biraz dengesizlik var gibi.Mesela İsmael Bouzid CB olarak yapılmış ve sanırım gücü 70küsür idi;LCB mevkinde oynatmak isteyince 50ye düşüyor.Aynı şekilde Sabri RB oynayamıyo şu anki Galatasaray kadrosunda oynuyo olmasına rağmen.Ayrıca Volkan Yaman ve Orkun'a 80 gibi yüksek güçler verilmiş olmasına rağmen Linderoth'a 73 az olmuş gibi geldi bana..
-Fenerbahçe'de Alex'in ne formada ne de Status Bar'da adı yazmıyo.Sanırım soyadı kısmının database'de boş bırakılması ile ilgili...
-Son olarakta mesela Ali Sami Yen'de yapacağım bir maç yüklenirken arka planda çıkan resimler yeteri kadar kaliteli olmamış gibi...Oyundan alınmış görüntülerin yerine gerçek fotoğraflar konulsa daha etkileyici olabilirdi.
Birde unutmadan Türkçe dili herhangi başka bir dilin üzerine yazdırılsaydı çok daha iyi olurdu.Şahsen ben oyunu Türkçe oynamayı pek sevmiyorum.Ama şimdi ingilizce silindiği için mecbur kaldım.
Umarım yazdıklarımım bu tip çalışmaları geliştirmek açısından bir faydası olur.
İyi çalışmalar dilerim;