quister sağolasın kerem kardeşimz süper işler yapmışın fifa 08 çıksa daha iyi olamaz tebrikler valla böle bişe bekliyoduk ne zamndır ilkinde biraz hatalar var ama ikinci eklemede düzelyo.ee nede olsa insan olu hep daha iyisini istiyo.Bide dikkatimi çekti kendi takımınıda kurmuşsun oda çok güzel takım süper top oynuyo::):) gerçekten güzel olmuş klavyene mausuna sağlık...
red_dragon222 ya kardeş maç içindeyken tribünler gözükmüyor yeni formalar yok ayakkabılar yok ne yapmam gerrek sölermisin:(
isaabella Orjinal Mesajı Yazan: Kerem ozanyilmaz : Kardeşim Güzel Yorum Yapmışsın Sağolasın Fakat istediklerinden daha fazlasını barındıran bir yama hazırlığındayız 2 Hafta gibi bir sürede çıkartmayı planlıyoruz vede Şunu sölemek gerekirse Efsaneler'i bile yerinden oynatacak bir yama olacak. kanka insallah hayırlı olur bekliorum sabırsızlıkla saol simdiden!!!!!!!
cumhur_28 eyw usta bizden de böyle şeyler yapanları çıkması ne güzel. öyle bi yazmışın ki bi an fifa 08 çıktı zannettim. şimdi indiriyorum.. inş çalışmama gibi bi sorun vermezz.. tüm hazırlayanların eline sağlık
Mr_Prens Kardeş süper olmuş ama benim pc de stadyumlar gözükmüyor bunun sebebi nedir açıklarsan sevinirim şimdiden tşk..
musyurt ya oynarken problem yok da, oyundan ana menüsüne geliyorum çıkmak istiyorum orda kitleniyo.updatev01 i yükledim aynı... Kardeşimde de aynı problem var.Neden olabilir acaba?
musyurt Orjinal Mesajı Yazan: omercan_1950 bu fifa 2007 yaması dimi lütfen fifa 07 yaması olup olmadığıyla ilgili cvp yazın evet 2007 yaması
umt.fb YA YAMA YI KURDUM NE DEDİYENİZ YAPTIM GENE HATA VERİYO STAD LAR HAKEMİN KAFASI BİLE GÖZÜKMİYOR BA ZENDE TOP YOKOLUP GELİ YOR FİFA 2007 NİN BÜTÜN DOSYALARINI SİLDİM YENİDEN KURDUM GENE AYNI AMA SÜPER Bİ YAMA OLMUŞ EMEGE SAGLIK YAPAN LARA HELAL OLSUN AMA HATA LAR OLMASAYDI İYİ OLURDU DU
joga bonito serhat yaw kerem kardeşim en sonda bild die biyer geliyo orda hata veriyo oyunu da açmıyo bana bir yol söle şu yamayı kurayım hep hata veriyo sinirlenmeye başladım :mad:
sakincalim arkadasim 08 edition la oynuorum menejer modda ligin sonlarına dogru oyundaki adamlar kayboluyor,baska bilgisayardada denedim sorun aynı..resim aşagıda.. Resim Burda