Bir onceki update i indirdim ve hosuma gitti ama bazi onerilerim olacak yapilabilirse cok guzel olur
**1**. Fenerbahce nin yedek kalecisi yok milli maclar olunca hukmen yeniliosun
**2**. Oyuncu facelerinin bazilarinda hatalar var ornegin fahri tatanin saci kirmizi deivid in saci sari trabzonspordan
bir oyuncunun yuzu kirmizi bunlar duzeltilebilir
**3**. Yeni sezon formalari konulabilir
**4**. Yeni sezona uygun avrupa duzeni `Fenerbahce-besiktas sampiyonlar liginde galatasaray ve erciyes uefada
**5**. Super kupa modu burayada uyarlanabilir
**6**. Son transferler eklenebilir
**7**. Reklam panolari sayisi -eger bu panolardan para kazanmiyosaniz- sayisini arttirabilirsiniz.
**8**. Seyirvilerin renkleri cok beyaz biraz renk katilabilir
**9**. Kupa resimleri deistirilebilir gercek turkiye kupasi ve lig kupasi konabilir.
**10**.Oyundan atma sorunu tam anlamiyla giderilememis ama onun halledilmesi ne kadar buyuk bir problem oldugunu biliyorum
**11**.Menajer modundaki sponsorlar deistirilebilir (Vestel,gazi,oyak...)
**12**.Bunu da yapmasi zor biliyorum ama sag ust koseye lig tv amblemi koyulabilir.
**13***. Gol atinca ekrana boyle iyiler mutlaka kazanir diye bi yazi da gelse fena olmaaz (bu sanki imkansiz ha!)
Ya bu yazdiklarimi saygisizlik algilamayin EMEGE SAYGI tabiki ben sadece yapilabilecek seyleri soylemek istedim
version 2 de olmassa 3 te 4 te olur onemli deil yeterki Turk insaninin biseyler yapmasi emek vermesi saygi gormesi basarilarinizin devamini diliyorum insallah daa iyilerini yaparsiniz turk oyun yapimcilari piyasadan cabuk kayboluyor...
yama yapimcilar kaybolmasin...