Az önce Valencia ile Atletico Madrid arasında iki maç oynandı. Valencia'nın sahasında oynanan maç 0-0 biterken, Vicente Calderon'da ekipler 1-1 berabere kaldı. Şimdi Valencia teknik direktörü Venom'un basın toplantısına geçiyoruz.
Muhabir: Sayın Venom, bundan önce yaptığınız karşılaşmaları rahat kazandınız. Bu sefer niye zorlandınız?
Venom: HellBoy önceki maçlardan ders almış olacak ki Villa'ya özel savunma yaptı. Morientes'in sakat olması da buna eklenince forvet sıkıntısı çektik. 19 yaş altı takımdan oyuncu çıkarmak zorunda kaldık. Tecrübe eksikliği malum yeterli verimi alamadık oyuncumuzdan.
Muhabir: HellBoy Villa'ya karşı önlem aldı da siz Torres'e karşı daha büyük önlem almış gibi görünüyorsunuz. Marchena'nın markajına 15 dakika dayanabildi Torres. Daha sonra büyük bir sakatlık geçirdi. Bunun hakkında neler söyleyeceksiniz?
Venom: Kesinlikle Torres'i bu kadar sert savunmasını söylemedim Marchena'ya. Ancak maçın heyecanına kapılmış olacak ki böyle talihsiz bir olay yaşandı. Torres'e tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Zaten maçtan sonra hastanede onu ziyaret edip özür diledik Marchena ile beraber.
Muhabir: Villa'nın hafif bir sakatlığı olduğunu öğrendik. Siz buna rağmen ikinci maçta da oynattınız onu ve takımınızın tek golünü kaydetti.
Venom: Daha önce de söylediğim gibi forvet sıkıntısı çekiyorduk. Fernando (Morientes) sakatlanınca Villa elimde tek koz olarak kalmıştı. Oynatmayıp ne yapacaktım?
Muhabir: Canizares için ne söyleyeceksiniz? İki maçta da üstün bir performans ortaya koydu.
Venom: Hafta içinde onunla özel olarak görüştüm ve üzerine çok iş düştüğünden bahsettim. O da benim bu uyarılarımı dikkate aldı ve sağ olsun yenilmekten kurtardı takımı.
Muhabir: Size meydan okumaya hazır rakipleriniz var. Onlara söylemek istediğiniz bir şey var mı?
Venom: Top yuvarlaktır derler ancak her zaman geçerli olmaz bu. Örneğin bir San Marino-Almanya maçında top ne kadar yuvarlak olursa olsun Almanya kazanır. Benim maçlarım da artık öyle olacak. Rakiplerim için 3 ihtimalli değil iki ihtimalli maçlar olacak. Beraberlik ya da mağlubiyet.
Muhabir: Teşekkürler sayın hocam.
Venom: Ben teşekkür ediyorum.
Valencia teknik direktörü maçtan sonra çok iddialı açıklamalar yaptı. Bakalım bundan sonraki maçlarında dediği gibi mi olacak. Hepsi ve daha fazlası sadece SCN.Haber'de. Bizi izlemeye devam edin.
SCN.Haber | Valencia
Habere ait görüntüler: