crdsa Tatile gidenler nereye gidecek? Herkes söylerse memnun olurum. Aynı yere gidenler birbirlerini görürler. İyi olur. Ben her sene Didim (Yenihisar/Aydın) e gidiyorum. Eğer Didim'e gidecek biri varsa bileyim.
xxxxxxxxxxxxxxxx belli değil daha ama sanırım didim,antalya veya alanyaya gidicem..her ne kadar kemere gitmek istesemde:D
crdsa Didim süper bi yer bence. özellikle denizi ve kumu (altınkum için söylüyorum). gitmeyenlere öneririm.
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: denizertuncay Bende Didim Altınkum'da olucam. güzel. eviniz var mı? bizim var çamlık mahallesinde.
Immune Sanırım masa-kitap başı civarında 3 ay bulunabilirim.Uğrayanlar pek fazla iç açıcı olmadığını söylese de katlanıcaz artık.:P He bu arada bu taraflara uğrarsanız elimden geldiğince ağırlarım.Bol bol Rotring yeriz ! :)
denizertuncay Orjinal Mesajı Yazan: crdsa Orjinal Mesajı Yazan: denizertuncay Bende Didim Altınkum'da olucam. güzel. eviniz var mı? bizim var çamlık mahallesinde. Çamlık mı babam orda bir spor salonu açmaya hazırlanıyor.Eğer çamlık dediğin yer çam ormanı olan yer ise.
gencfbdaywalker aydına gitcem.ordan da 1-2 hafta büyük ihtimal kuşadasında kalırım böyle..sonra öss illeti başlıycak işte..
typhlosion 1 ay dükkan 1 ay antalya izmir zsaten ondan sonra üniye gidersek üni. olmadı askerliği beklciez ondan sonrada bi işe gircez :)