aslihayal ztn arkadaşın yaması süper bi yama ben sadece yapılsa daha iyi olcaağı şeyleri sölüorum nie kötüleyimki yama çok gzl bide arkadaşım bişey sölylicem senden daha iyi bilmiroum ama bazı oyuncular wardır güçleriyle oynaında bazı hareketleri de yapamaz quaresma mesela gücüyle oynamışsın hareketini yapamıo yama için tşkkür ederim ayrietten importlamayı örettin içinde teşkkür ederim
_M e E r t y z_ **Yama Avrupa lı oyuncuların güçlerine fazla dokunmadım am yinede olmus olabilir.Yamayı beğendiğine sevinddim o7/o8 transfer sezonunu da içeren bi yamayı da en yakın zaman da çıkarıcaz**
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: PES TEAM abi süper yama yaaaaaa abi bide tranfer update çıkarsan ultra süper olcak Eywallah bilader;) Update değil ama yeni bi yama çok yakında gelicekk
yagiz36 KARDES KITSERVER KULLANMAYI BI SOYLESENIZ TAM SÜPER OLCAK BILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN VAAAAAAAARMI????
_M e E r t y z_ Kitserver'la ilgili hertürlü download , yardım ve isteğine aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsin ;) _M e E r t y z_ Kitserver Dosyaları Download ve Yardım Bölümü
_M e E r t y z_ **_M e E r t y z_ Turkcell Super League 2OO7/O8 Edition Update ilk sayfaya eklendi yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.**
sari__lacivert son guncellemelerin cok iyi olmus ama ben we 2007 kullanıyorum baslangic menusunu ayrica upload edebilirmisin (alex ve kezman olan)
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: sari__lacivert son guncellemelerin cok iyi olmus ama ben we 2007 kullanıyorum baslangic menusunu ayrica upload edebilirmisin (alex ve kezman olan) Maalesef yamayı parçalara bölüp upload edemem:(
_M e E r t y z_ **Saricehennem yorumunun olumlu mu yoksa olumsuz mu olduğunu çözemedim ama yinede yorum için teşekkürler.BlackBoy sende sağol formalar için gerçi eksikleri toparlamak beni baya uğraştırdı ama yinede saol.Bu arada flood için özür**