_M e E r t y z_ **Kitserver/GDB/stadiums klasörü içerisine attığın stadları forma seçme menüsüydeken F1 tuşuna basarak görebilir 7 8 9 0 tuşları ilede değiştirebilirsin**
phantomlord1905 yha birader eLine sağLık formaLar taransferLer faLan mükemmeL oLmuş ama ben kramponLa stadLarı yaptım çıkmıo 2 sinide kitserver/gdb nin içine attım setupLadım ama ok oLmuyo yhaabi yardım edersen sevinirim..! şimdiden saoL..!
_M e E r t y z_ **Stadyumları kitserver/GDB/stadiums kramponları kitserver/GDB/boots klasörüne atman yeterli.Zaten hemen çalışacaklardır.Stadyumları seçmek için maç başlamadan önce forma seçim menüsündeyken F1'e basman daha sonra da 7 8 9 0 tuşlarını kullanman yeterli olacaktır.**
Natalian yaw dostum bende takımlar yerli yerinde oyuncularda sağlam ama gs seçiyorum fb formasıyla maça çıkıyorlar bunun gibi bir sürü var acaba dkz de mi bir hata var help please
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: Natalian yaw dostum bende takımlar yerli yerinde oyuncularda sağlam ama gs seçiyorum fb formasıyla maça çıkıyorlar bunun gibi bir sürü var acaba dkz de mi bir hata var help please Sen formaları oyuna kitserver'la eklememişsin.Kurulumu düzgün şekilde oku sorun kalmaz
cimit özellikle fb stadında açılışta seyirci olmasına rağmen maç esnasında tribünler boş gözüküyor. nedeni nedir acaba?
_M e E r t y z_ Linke sorunlarını yazarsan yardımcı olurum.Dkz'nin ingilizce versiyonuda var. _M e E r t y z_ Kitserver Dosyaları Download ve Yardım Bölümü
Tuncay_135 yama süper indirdimde bi sorun var maç bittikten hemen sonra oyundan atıyo başka bir takım seçmeden oyundan atıyo nedense bide türkiye ve brezilya takımlarını edit modda girince oyundan atıyo sounu çöözersen sevinirim sağoll..
_M e E r t y z_ **Edit mode'dayken Türkiye ve Brezilya milli takımlarının üzerine geldiği zaman atıyo malesef bunu düzeltemedim bir türlü.Ama oyun içinde başka hiç bi sorun yok dediğin gibi.Maçtan atmasının nedeni kurulumu yanlış yapmandan kaynaklanıyodur kesinliklee.**
nouman21 mert kardes son olarak bi avrupa full ve tsl path yapmıcakmısın aslında sen yapsan iyi olur ama sen:D
_M e E r t y z_ **PES2008'in çıkmasına 2 hafta kadar bi süre kaldı o yüzden artık Pes 6'yla o kadar ilgilenemiyorum**
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: bulut_oz5 bide atmanın nedeni pes6.exe dosyasının atılmaması mert bulut ne atması olum ben uzak kaldım konuyaa:confused: