gokhan23100 abim be kral sın ellerine sağlık çok güzel olmuş Allah seni bu siteden eksik etmesin yaptığın herşey çok güzel
Tuncay_135 öncelikle yama çok harikada bende bir sorun var bu yamanın tam olması için sorunsz olması için soccercenterin kendi yamasınamı yüklmemiz gerekli yoksa hiçbir yamasız pes6 yımı yüklücez ülkelerin amplemleri bozuk çıkıyo çünkü
shinji ben oyunda bi tek formaları ve stadyumları halledemedim ayakkabılar,amblemler oldu ama özellikle formaları yükleyemedim yardım ederseniz sevinirim
sasser arkadaşlar lig yapınca türkiye liginde ozaman yeni sahalar nasıl olcek tek maç yapınca page downla falan yapıozda lig maçında nasıl olcek
hhyx öncelikle herkese merhaba ben yeni üyeyim .acaba bu yamanın sadece menüler kısmını değiştiren bölümü yok mu hepsini indirmek zorundamıyız ?ben sadece menüyü değiştirmek istiyorum. teşekkürler
scarface123 şey sen oraya tsl basic pack 1.0 olmadan uptade den verim alamazsınız demişsinde onun için sordum
hhyx teşekkür ederim dostum . acaba bunları indirsem sadece arka plan resmi mi değişir yoksa menudeki şekilller güzelleşirmi güzel olmazsa onun için hangi yama gerekir.çok soruyorum kusura bakmayın artık yeniyim..