crazy_27 indirdiğin dosyayı rar dan çıkart ve çıkarttığın klasörü bu adrese (genel Tercih böyledir) C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadiums buraya at oyuna gir tamamdır :)
aonur1990fb Ya kardeşim Allah bin razı olsun senden nasıl mutlu oldum bilemezsin,pes 6 yı yüklediğimden beri güzel şükrü saracaoğlu stadı arıyodum,gerçekten sağol..
Marty yanlız, asy de ceza sahasına girdiği anda bazen yavaşlamalar oluyor. bunun hakkında bilgin var mI?
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: Marty yanlız, asy de ceza sahasına girdiği anda bazen yavaşlamalar oluyor. bunun hakkında bilgin var mI? senden kaynaklanıyodur.
mstftkn yeaw arkadeçler ali samiyen stadını gdb/stadiums a attım ama oyunda ali samiyen yok sadece optiond pes museum wiew stadiumsda görüniy napcezzzzzzzz
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: enesim Eline sağlık MON_DRAGON MON_DRAGON değil Mad_Dragon ;) yorumlar için teşekkürler...
black_stocking kardeş ben şimdi saraçoğlunu indirdim rar ın içinden çıkan dosyayı kitserver gdb nin içindeki stadiums un içine attım daha sonra kitserver i setupladım oyuna girdim saracoglu yok... nerede yanlış yapıyorum?importlamam gereken dosyamı var ..?
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: king07 kardeş ben şimdi saraçoğlunu indirdim rar ın içinden çıkan dosyayı kitserver gdb nin içindeki stadiums un içine attım daha sonra kitserver i setupladım oyuna girdim saracoglu yok... nerede yanlış yapıyorum?importlamam gereken dosyamı var ..? kit server kulanmayı biliyomusun? :confused:
black_stocking benim bildiğim kadarıyla anlattığım gibi oluyo kardeş açıkçası tam olarak bilmiyorum : gencfb_cagri@hotmail.com ekleyip anlatırsan çok sevinirim...
rivaldinho33 Ya arkadaşım sen de benim hatama düşmüşsün.Stadlar normal yerde çıkmıo.Forma seçilen yerde F1'e bas ordan da 8'e ya da 9'a bas öle oluo.Öbür yerden olmuyo.Ben de yapamıodum sonradan gördüm ;) Saygılar...
black_stocking aga saol da stad ı koydum koymasına simdide tribünler bos:s :D gencfb_cagri@hotmail.com BU İŞİ İYİ BİLEN 1 KİŞİ EKLESİN YA!
kartaldejavu Orjinal Mesajı Yazan: Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: king07 kardeş ben şimdi saraçoğlunu indirdim rar ın içinden çıkan dosyayı kitserver gdb nin içindeki stadiums un içine attım daha sonra kitserver i setupladım oyuna girdim saracoglu yok... nerede yanlış yapıyorum?importlamam gereken dosyamı var ..? kit server kulanmayı biliyomusun? :confused: ellerine sağlık kardeş bjk yokmu yaparsan sevinirim birde bunları ps2 nasıl atıcaz
mstflprky mükemmel olmuş kardeş eskisini sildim şimdi bunu kullanıyom.. yalnız bide şu yedek kulubesi yerinde reklam panosuda yok orası çok boş kalıyo mumkunse oraya bi reklam panosu yapsanız..mumkunmu acaba?
mstflprky tekrar diyrum mukemmel olöumş ama yedekm kulubelerinden bnaşka bi eksikliği daha söyliyim stadın ışıkları nerde göremedim gerçekte kapalı tribnülerin tepesind eoluyo ama bu stadda sanki inönü gibi direkli bi ışık sistemi var sanki gökte lütfen bu ışıklara bi çözüm bulalım tribünün üstünde olursa sevinirim ama yinede beğendigimi tekrar vurguluyorum...