Mad_Dragon SCN Team yamasındaki formaları yayınlıyorum. ilk olarak Home henüz oyunda denemedim,hataları söyleyin...
_M e E r t y z_ **Mad dragon forma gercekkten cok guzel olmus ama niye vodafone u reklam olarak sectin anlayamadim ordada SCN yazsa daha iyi olmazmiydii **
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Mad dragon forma gercekkten cok guzel olmus ama niye vodafone u reklam olarak sectin anlayamadim ordada SCN yazsa daha iyi olmazmiydii SCN logosu zaten arma olarak var.bi de göğüs reklamı olarak koymaya gerek yok ;)
_M e E r t y z_ **Vodafone guzel canim eger one SCN disinda bisey yazilcaksa en iisi vodafone.1o numara olmuss zatenn**
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: YKG renkler cok parlak olmamismi onun disinda guzel renklerin parlaklığı templateden kaynaklanıyor.ama daha koyu yapabilirim...
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Mad Dragon buyuksun baba yaa formalar cok guzel;) beni büyten sizin bu yorumlarınız :) hepinize teşekkürler ;) Orjinal Mesajı Yazan: Michael Owen Süpersin..Mad Benim Formayı Yapmadın Daha...:D şu SCN formaları bitsin hemen yapıcam :) :rolleyes:
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: Mad_Dragon Away'da hayatta yapmayacağım bi hata yapmışım :eek: SCN Team Away Update ne yapmışsın??
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: crdsa ne yapmışsın?? kaptanlık bandının rengini formanın rengiyle aynı yapmışım :eek: :rolleyes: