OziLy Kitserveri indir.C\programfiles\pes6 nın içine at.Kitserverin içindeki gdb klasörüne gir.Onun içinde bals,uni,stadium,face,hair diye klasörler yoksa kendin aç.Formaları map ile birlikte uninin içine at.
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: ozgurufuk arkadaşlar ben formaları oyuna nasıol eklıyıcem lütfen yardım Kitserver'ın son sürümünü de 1. sayfadan indirebilirsin.Bu arada saricehennem yardımcı olduğun için teşekkürler.
aslannbey mükemmel bi paylaşım eline sağlık gercekten varya cok işime oyundan nerdeyse sıkılıyodum cok ise yaradı teşekkürler
kabatas **kardeş ellerin dert görmesin vallah Allah senden razı olsun ama benimde bir sorum olucak :S kardeş sen bu resimleri koymuşsun hepsi çok güzel olmuş ama ben bunları direk olarak kopyala-yapıştır mı yapıcam veya nereye yapıştırıcam bir türlü anlıyamadım nasıl eklicem ben bu resimleri...**
serefverezza merhaba arkadaşlar ben kitseverin içindeki uni dosyasının içine formaları attım map dosyasıda var ama map dosyası nerde olucak nasıl yapılıp kayıt edilicek bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
thedukeofshire merhaba arkadaşlar formaları eklemeyi ben de başaramadım kitserver ı daha önce hiç kullanmadığım için soruyorum lütfen aşamaları kısaca yazar mısınız?
unable yahu arkadaşlar saçları nasıl düzenleyeceğiz.hair edit demek istedim .hangi program gerekli.elimde tüm programlar mevcut.bazı edit programı kullandım.kitserler yükledim.ama saçlar istediğim gibi.olmadı.bi yardım.BİDE ANLATIRSANIZ NASIL.EDİT OLUYO.??ALLAH RIZASI.İÇİN BI YARDI.TEŞŞEKKÜR..BEKLEMEDEYİM..
chat yahu bnde kitservere 6.5.3 var formaları uniye atıorum, install falan hepsini yaptım.ayarlamları bile.map.txt dosyasıda var.ama olmuyo
cimit öncelikle teşekkürler. 1.yamanızı kurmaya çalışıyorum. kıtserver ve diğer dosyalar da problem yok. ama dkz studyo kullanmaya çalıştığımda e text ve o text klasörlerinin içindeki dosyaları açmıyor. farklı uzantılar olarak görüyor. o tekt.DKZ değilde fng veya flt uzantılı olarak görüyor. ne yapmalıyım?
_M e E r t y z_ **O_tex'i veya e_tex'i dkz ile açmayı denersen uzantıları sorun etmiyecektir böylece yamaları yüklerken importlamayıda rahatça yapabileceksin**
cimit sorunu hallettim. Farklı kaydetip orjinal e text ve o textle değiştirdim oldu. ancak stad isin ler değişmedi. Örneğin fener stadında bayraklar falan var ama ismi Rasunda olarak geçiyor. türkçe tezahurat yok. FB menü de çok güzel teşekkür...
_M e E r t y z_ **Yamadan çıkan statları kullanmak için kitserver/GDB/stadiums klasörüne atıp forma seçme menüsündeyken F1'e bastıktan sonra 7 8 9 0 tuşlarını kullanarak bu statları seçebilirsin.Rasunda stadyumu oyuna direk ekli olup Saraçoğlu'yla alakası yoktur.Tezahuratlar içinse 0_sound dosyasına edit yapman gerekir.Edit yapmadan tezahürat nası çıksın yaa:confused: :cool: **
cimit iyi de verdiğiniz yamada o_sound dosyası yok ki. o text ve etext var. o sund nasıl editleyecem. stadları kitservere ekledim. şimdi f1 ile ilgili işlemi yapacam. bunları yamayı verince açıklasanız kullanım şeklini sizi bu kadar yormazdık. Yama çok güzel elinize sağlık ama bu dkz kullanımını editlemeyi resimli ekleseniz daha iyi olacak.teşekkür. şimdi o sund nereden bulabiirim?