aslanadnan07 dostum çok güzel bir paylaşım ben kurdum keybind setup gibi dosyalar yok ve formalar olmadı yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden saol
Furkan_965 mert arkadaşım bunların hangisinde full kitserver dosyası var (içinde gbd dosyası da full olursa sevinirim.lütfen yardım et)
_M e E r t y z_ **Full kitserver diye bi kavram yok sen kitserver'ı indir ve kur sonra kendi option file'ına göre yüz , stadyum , forma veya krampon gibi yamaları eklersin.Böylelikle full bi kitserver'ın olmuş olur.**
gscangs ab şimdi bana biri bu alayları anlatabilir mi ben tsl 09 final projecti yapmak istiyorum ama yapamadım bir türlü gerekli malzemeler olmadan oyuna girmiyor mu yani oyuna girer girmez hata veriyo bnde ve son olarak gerekli malzemeleri nasıl kullanıcaız ... işte msnm lütfen yardım cancan_kaya@hotmail.com
kaplumbaglama Özl mesajdan birsi bana ali samiyeni kit savere eklemeyi lütfen ama lütfen anlatsın.........çok acil ali sami yen yamamı indirdim kit saverda indrdim şimdi napmam gerekiyor!!!
Trhanduils Beyler ben sitenize yeni üye oldum.Öncelikle Merhabalar.Bu kids server filan birşeylerden bahsediyorsunuz hiç duymadım.Bu yamanın çalışması için onun mu olması gerekiyor ??
By_ZOBAR Mert kardeşim bakarmısın bana pes 6 için şu sizin final project patch ta olduğu gibi skorbord yapmak için skorbord editor lazım bulabilirsen büyük iyilik yapmış olursun şimdiden sağol
kaanoliver 'kitserveri Konami/Pes 6 klasörüne koyduktan sonra öce kitserver klasörü içrisindeki lodcfg ve keybind dosyalarını save edioyısunuz' bu ıslemlerı yaptım ancak sonrakı ınstall ıslemınde sorun cıkıyor.Current state ın karsısında information unavailable yazıyor ve ınstall yazısı tıklanmıyor.Ne yapabilirim?
berkay_344 Merhaba.Birşey sorucaktım.Kitserverda saha ve hava koşullarını değiştirmek için hangi tuşlara basıyoruz?
gs_11 kardeş, pes 2008 şampiyonlar ligi indirdim. kurunca konami cup ın şampiyonlar ligi olması gerekiyo. yükledim, kitserver dosyasının içine at diyo. kitserver yükledim.napcam bilmiyorum. kitserverdan nasıl dosya kuracağım?? ilgilenirseniz memnun olurum