_M e E r t y z_ **PFE'yi aç Team seçeneğini seç daha sonra ismini değiştirmek istediğin takımın ismini düzenle ve kaydetip kapat.**
xxemal selam bi sorunum var 2 gündür uğraşıyorum ama çare bulamadım cevaplarsan sevinirim...kitserveri daha öncede kullandım fekat bu defa ki yüklememde top vs çıkıyo artı milli takım formalarıda çıkıyo diğer takımların formaları çıkmıyo map te çok uğraştım bu konuya yazdığın mapin aynısı yazdım olmadı.artı bende sırasıyla ingiltere fransa seriea eredivisie liga espanola other abc ligleri var option file mi yüklemem lazım anlamadım yardımcı olursan sevinirim...
muro_1905 Arkadaşlar bana çorumsporun pes fan uyumlu amblemini bulabilirmisiniz acaba şimdiden sağolun.
_EsEsim_ Mert Abi; Bana pes 6 güzel tema yada font neyse artık... Hani Yazı tipi felan değişiyorya... Ondan bulabilirmisin ben bir tane buldum ali abinin yayımladığı o pek hoşuma gitmedi.. Bulursan Burada paylaşırmısın?
_M e E r t y z_ **Zaten iki tane farklı font var forumu araştırırsan onları bulabilirsin.Başka yapılmış font yok zaten.**
_EsEsim_ Teşekkür ederim gezdim forumu ancak bulamadım bana özelden 2 nin de linkini verirmisin mert abi... Özelden;) :rolleyes:
ugri ya ben map dosyasını kendim oluşturdum ama içi boş bu map dosyası böle boş mu kalacak acaba arkadaşım nası olcak yardım ltfen
ugri OLMUYOR YAPTIM DEDİĞİN GİBİ AMA OLMUYO ARKADAŞIM NASI OLCAK YA HİÇİRİ OLMUYOR NE BALLS NE UNİ NE DE BOOTS HEPSİNİ DEDİĞİN GİBİ YAPTIM AMA OLMUYOR..:confused:
ugri YA ben bulamadım kardeş bşy sorcam sana ben bootları map'den yaptım oyuncuları ile bu tmm da bu formaları da ordan yani map'den nası yapabiliriz görüntülü biçimde anlatabilirmsin
ugri ya herşeyyi yaptım ama oyunda görünmüyo map'demi hata var acaba anlamadım ki yrdım birader yardım et 179,"Other leagues A\Galatasaray" yazdım yine olmadı YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
_M e E r t y z_ **Galatasaray'ın ID No'su 179 ve GDB\uni klasörü içerisinde ki yolu doğruysa (uni içerisinde "Other leagues A" klasörü içerisinde mi?) sorunsuz çalışacaktır.**
LoLXD Ben forma ekledim oyuna map falan herşeyi yaptım oyunda forma seçme yerinde forma gözüküyo ama maça girince forma şeffaf oluyo sadece numaralar fln gözüküyor:confused: