KargiGS Uzun yıllardır bu siteye üyeyim fakat burda paylaşım yapmak şimdi nasip oldu Palermo ev forması (olaylı maçta giydikleri) collar: no model: 0
Mad_Dragon forma çok ufak bi hata dışında süper.formayla kaptanlık bandı farklı renk olsaydı daha güzel olurdu ;) ama yinede emeğine sağlık.süper bi forma :cool:
KargiGS onu unutmuşum kusura bakmayın. yorumlar için teşekkürler bursaspor iç saha collar : no model : 0
KargiGS yorum için teşekkürler elimden geldiğince çiziyorum maksat pes güzelleşsin beşiktaş iç saha collar : no model : 0 beşiktaş dış saha collar : no model : 0
KargiGS trabzonspor set çubuklu collar : no model : 0 beyaz collar : no model : 0 bordo collar : no model : 0 mavi collar : no model : 0
gkhngs84 İnanmıyorum yıllardır aradıgım formaları bu konuda buldum...Teşekkürler kargigs teşekkürler turkiye.. Devam devam durmak yok...Forma yapmayanı allah sevmez... +rep :p
KargiGS yorumlar için teşekkürler bursaspor set bursaspor parçalı collar : no model :0 bursaspor beyaz collar : no model : 0 bursaspor yeşil collar : no model: 0
KargiGS üstüste mesaj için kusura bakmayın yorum az olunca böyle oluyor :D sivasspor son maçta giydikleri ( 08,04,2007) collar : no model : 0