03Gs1905 AZ önce NtV'de dinlediğim habere göre sakatlanan oyuncuların birinin yerine Mehmet Okur'u seçmişler.. :D http://www.nba.com/jazz/news/Okur_Named_2007_AllStar.html UTAH JAZZ RESMİ SİTESİ :)
FifaMen Gürhan abi ağzımla kulaklarımın arasındaki boşluğu ölçmek ister misin?Çok sevindim çoook hatta evi yıktım denebilir:D:D:D:D:D helal olsun sana memo!!!!!!
haeroon Gerçekten harika haber! Memoyla birlikte Ray Allen da çağırılmış. Allen Iverson ve Steve Nash'in yerlerine.
_TaYFo_ Milli takım ile ilgili gelişmelerden dolayı Mehmet Okur'a eski sempatiyle bakamasam da sonuçta bir Türk'ün başarısı sevindim diyebilirim
YKG çok büyük bi başarı arkadaşlar az uz değil nba de oynamak bile zorken kobe duncan KG shaq wade gibi oyuncuların bulunduğu organizasyonda yer almak bence türk sporu adına dünya 3.lüğünden bu yana en büyük olay
the_imam912 Çok duygulandım evi yıktım bende ağlamak istiyorum ha :D.ben memodan 2 sayı 1 ribaund bekliom
Eagle_Claw İlahi adalet zaten katılması gerekiyodu:D:D etrafda dolaşan memoya oy atın mailleriyle deilde sakatlıkla oldu sonuçta tarih onu bir all star olarak yazıcak.
rapper brawooo daha dün bakıyodum hala seçilmedimi bu sakat oyuncuların yerine diye carmelo ve howard ı görnce hayal kırıklığına uğramıştım...Allah'tan ivy ve nash sakatlandı ki memo da seçildi helal olsun bee çok sevindim manyak bi gece olacak
Venom Mehmet'i sevmiyorum malum olaylardan dolayı ancak yine de bir Türk'un böyle bir organizasyonda yer alacak olması gurur verici. Ray Allen için ayrıca mutlu oldum.
bart_ Gerçekten çok sevindim... Ama bide All Star İverson olmadan , Nash olmadan keyfi kaçmaz umarım..