PsYchO Sniper Selam Arkada$lar sizin icin bir Paket hazirladim:TSL YK Logo Paketi v1.0 Takimlarin Logolarini bulmak kolay olmadi hqfl kapandigi icin umarim beyenirsiniz:) Resim: Download Logolari Creation Master ile Oyuna Kolayca atabilirsiniz.
Metin_Oktay Bunlarçok daha kaliteli ve güzel ama üzerindeki ışık vurmuş efektini vermesen daha güzel olurdu.
PsYchO Sniper Saolun Orjinal Mesajı Yazan: Metin_Oktay Bunlarçok daha kaliteli ve güzel ama üzerindeki ışık vurmuş efektini vermesen daha güzel olurdu. ozaman diger logolardan farki olmazdiki...
10UR Benim hoşuma gitti efectler. Gayet profesyonelce bir görsel olmuş. Elbetteki oyunun orjinalliğini bozmuş, o ayrı.
Metin_Oktay Orjinal Mesajı Yazan: 10UR Benim hoşuma gitti efectler. Gayet profesyonelce bir görsel olmuş. Elbetteki oyunun orjinalliğini bozmuş, o ayrı. Ben de 10ur gibi düşündüğümden öyle bir yorum yaptım.
PsYchO Sniper Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň Paket Kurulum Haline (Setup) Getirilip,Anasayfada Yayınlanmıştır. TSL YK Logo Paketi v1.0 Cok Saol Gökhan Karde$
Metin_Oktay Orjinal Mesajı Yazan: Metrix123456 2. lig takımlarının logolarınıda yüklersen daha güzel olur. yapabilirmisin? Süper fikir bence.Bunu denemelisin.
Metin_Oktay Çok kolay oyununa Türk Telekom Lig A yamasını yükle sonra Creation Masterdan exportla amblemleri.
PsYchO Sniper Orjinal Mesajı Yazan: Metin_Oktay Çok kolay oyununa Türk Telekom Lig A yamasını yükle sonra Creation Masterdan exportla amblemleri. Buda bi Yöntem ama ozaman Logolari istedigim gibi editliyemem yani ozaman YK olmaz.